Dag van de Klant

Dag van de Klant

null

Dag van de Klant

Communicatie, (s)killing you softly?

"I heard he sang a good song,
I heard he had a style

And so I came to see him, to listen for a while" 
- The Fugees | Killing me Softly 

Beste financial, iedereen gelooft in je expertise, maar... wordt er ook geluisterd naar je analyse? 

Noem het soft skills, noem het people skills, noem het... eigenlijk zoals je wilt. Feit is dat ze enorm aan belang winnen en een kei zijn in je vak niet langer voldoende is. In lastige onderhandelingen, vergaderingen of zelfs het dagelijkse contact met je collega's is de manier waarop je communicatie verloopt minstens even belangrijk. Oog hebben voor je gesprekspartner is de sleutel voor een beter gesprek én resultaat.

Via deze inspiratiesessie krijg jij - als financial - een inzicht in waarom de toegevoegde waarde van menselijke interactie in onze digitale wereld belangrijker dan ooit is geworden. Zo leer je met wie je het beste communiceert, hoe je op een correcte manier verbinding maakt en hoe je je boodschap overbrengt. Zonder toneel, maar met resultaat.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 16 oktober 2018
  • Locatie: Cronos Room 3, Veldkant 33A, 2550 Kontich 
  • Timing: ontvangst met broodjes vanaf 17.30u, inspiratiesessie van 18u tot 21u
  • We geven je deze inspiratiesessie cadeau, maar we vragen je wel om onderaan deze pagina in te schrijven. Zo hebben wij zicht op het aantal deelnemers. Vermeld ook even "cadeau" bij je inschrijving.

Inspirerende coach

Michel De Coster heeft 25 jaar ervaring in ICT en was de laatste 15 jaar topmanager bij BT Global Services, Belgacom en SFR. Bovendien heeft hij een muzikale carrière van 25 jaar als bassist bij De Mens. Hij is ondernemer sinds 8 jaar coach en adviseur bij bedrijven.

Foto_Michel.jpg#asset:707

Hij schreef ook enkele boeken: 

  • 2012 | No nonsense

Het codewoord is efficiëntie! Gezond verstand (Brains), uitblinken in menselijke interactie (Heart) en een goede dosis durf (Guts). Dat zijn de basiskenmerken van sterke managers. No-nonsense is een verrassend vademecum in praktische organisatie, leiderschap en vervolmaking als manager, van alle hoogdravendheid ontdaan. Met de persoonlijke ervaringen van een manager die al meer dan 25 jaar meedraait. Voor iedereen die zijn job ter harte neemt en een manier wil vinden om naast die job ook een leven te hebben.

  • 2018 | People peppers

Een kei zijn in je vak is niet altijd voldoende. In lastige onderhandelingen, vergaderingen of zelfs het dagelijkse contact met je collega's is de manier waarop je communicatie verloopt minstens even belangrijk. Oog hebben voor je gesprekspartner is de sleutel voor een beter gesprek én resultaat. Via 45 tips geeft People Peppers een inzicht in waarom de toegevoegde waarde van menselijke interactie in onze digitale wereld belangrijker dan ooit is geworden. Zo leer je met wie je het beste communiceert, hoe je op een correcte manier verbinding maakt en hoe je je boodschap overbrengt. Zonder toneel maar met resultaat.

Tot dan? ;-)

We geven je deze inspiratiesessie cadeau, maar we vragen je wel om in te schrijven. Zo hebben wij zicht op het aantal deelnemers. Vermeld ook even "cadeau" bij je inschrijving.