References

References

We can go on and on about our services and what we can do for you, but we admit it sounds better when someone else can vouch for us. Read some of our clients and candidates' testimonies and learn about their Ufinity experience.

References by candidates and companies

The colleagues at Thomas Cook have never been so aware about Cash!

Together with William, one of our coaches, Ufinity has given a concrete and pragmatic training about cash. This training took place at the Thomas Cook offices, all aligned with the Thomas Cook branding, and was addressed to everyone who is being confronted with cash (both financials and non-financials).

"Ik wil Ufinity uitdrukkelijk bedanken voor hun hulp"

"De samenwerking met Ufinity was een zeer positieve ervaring voor mij. Ik was niet actief op zoek naar een nieuwe job maar door de professionele, en allerminst opdringerige aanpak, wist de recruiter toch mijn aandacht te trekken. De recruiter had een zeer grondige dossierkennis en kon mij nauwkeurig informeren over de desbetreffende vacature. Dit heeft me ook enorm geholpen bij de solicitatie zelf aangezien ik goed geïnformeerd de gesprekken kon aanvatten."

Profiel Wouter

Wouter

Financial Controller

De kwaliteit die Ufinity biedt is voor mij ongezien

"We hebben al met veel recruitment companies samengewerkt maar de kwaliteit die Ufinity biedt is voor mij ongezien."

We hebben snel de meerwaarde van een UfinitYoungster gezien.

Tom De Smet en Peter De Heel werken beiden op de financiële dienst van de Cronos Groep. Momenteel ontfermen ze zich samen met het hele boekhoudfteam over twee Youngsters van Ufinity. Ze delen met ons hun ervaringen.

In het spoor van Business Analist Kris

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, botste ik op de functie van Business Analist Finance op consultancy basis bij Ufinity. Ik bleek de juiste match te zijn voor dit project.”

De brug tussen de business en IT

“Mijn rol in dit project is om een brug te maken tussen de business en IT. Als het bedrijf bijvoorbeeld iets wil veranderen in zijn omgeving dan ga ik de high level processen uitwerken, uittekenen en briefen aan de mensen van het IT-departement. Bovendien geef ik ook advies over de manier van werken. Zo stel ik voor om bepaalde pistes aan te passen zodat praktische problemen worden opgelost.”

“Het uitdagende aan deze functie is dat ik heel inventief mag en kan zijn. Ik ben vaak in de mogelijkheid om innovatieve ideeën voor te stellen aan het bedrijf. Zij steunen dat ook.”

De link met finance

“Zoals je zelf merkt, ben ik eerder een atypisch profiel bij Ufinity. Toch heeft mijn job ook met het financiële luik te maken. Wanneer een bedrijf aanpassingen wil doorvoeren, moet ik namelijk rekening houden met de financiële implicaties die daarbij komen kijken.”

Het profiel van een Business Analist

“Qua profiel van Business Analist is het belangrijk dat je in het hoofd van de business kunt kruipen en dat je oplossingsgericht denkt. Het is zeker ook een groot pluspunt als je een beetje kennis hebt van IT. Dit maakt het gemakkelijker om de oplossingen die je voorstelt te onderbouwen en ze op een kostenefficiënte manier en redelijke termijn te implementeren.”

De rol van Ufinity

“De samenwerking met Ufinity is heel goed en altijd correct verlopen. Ik zou Ufinity zeker aanraden aan iemand uit mijn netwerk die op zoek is naar een nieuwe job in finance. Alles wordt duidelijk, transparant en eerlijk gecommuniceerd. Ik heb regelmatig contact met de recruiters en zij volgen mij zeer goed op. Ook zie je ze vaak verschijnen bij ons op kantoor. Voor Ufinity is een lange termijn relatie met het partnerbedrijf dus ook uitermate belangrijk.”