FINfuture 2021 goes digital

Dat is even geleden, hé. Over twee maanden precies een jaar, misschien herinner je je dat nog wel.
Het was 12 maart 2020, één dag voor ons land in een eerste lockdown ging.
Voor een heel aantal finance professionals was FINfuture 2020 dan ook
het laatste “live event” waar ze vandaag op kunnen terugblikken!
Momenteel zijn er veel onzekerheden, maar gelukkig is één ding zeker:
dit jaar zal Covid géén roet in het eten kunnen gooien. Lees maar 😉

FINfuture - what's in a name?

FINfuture geeft een alleszeggende naam aan de finance- & digitaliseringsbeurs van Ufinity, die in 2021 al aan haar vierde editie toe is. Wat begon als een beurs voor de kmo-zaakvoerder die meer te weten wilde komen over automatisering- en digitaliseringoplossingen, als initiatief van onze business unit &Robin, groeide op enkele jaren tijd uit tot een grootschalig digitaliseringevent met focus op financiële processen.

Kortom: FINfuture is hét go-to event voor iedere CFO, finance professional of managing partner met oog voor innovatie & people, die plant het financieel proces (deels) te gaan automatiseren.

FINfuture goes digital

Voor de eerste keer in vier edities, zal FINfuture volledig online doorgaan. Daarom sleutelden we aan ons format, zodat het op een zo behapbare, inspirerende en efficiënt mogelijke manier kan doorgaan. Zo wordt de beurs omgetoverd tot een reeks “Elevator Pitches” en de breakoutsessies tot “Finspirational Lunchsessies”.

  • “Elevator Pitches” | donderdag 4 maart

Iedere bedrijfsoplossing krijgt de kans om zijn “Why voor het finance team” toe te lichten in een Elevator Pitch van vijf minuten. Aansluitend kunnen de deelnemende financials zich inschrijven op de lunchsessies van die bedrijfsoplossingen waar zij meer over te weten willen komen.

  • “Finspirational Lunchsessies” | maandag 8 maart – vrijdag 19 maart

Iedere dag gaan er twee lunchsessies door, telkens van 11u30 tot 12u30 en van 12u30 tot 13u30. Daar krijgen de bedrijfsoplossingen 45 minuten de tijd om hun verhaal te brengen, bijvoorbeeld in de vorm van een demo of een use case. Daarna volgt nog een kwartier de tijd voor Q&A.

Deelnemen als standhouder kan voor € 150 excl. btw.

Waarom?

Jouw bedrijfsoplossing krijgt de visibiliteit die het verdient, door mee te surfen op Ufinity’s 11-jarig netwerk van finance professionals. In 2021 is FINfuture aan haar vierde editie toe, die volledig Covid-proof en online zal doorgaan.

Wanneer?

donderdag 4 maart
“Elevator Pitches”

maandag 8 maart – vrijdag 19 maart
“Finspirational lunchsessies”

Voor wie?

Jouw bedrijfsoplossing biedt een kwalitatieve oplossing voor financiële teams. Automatisering, digitalisering en rapportering staan daarbij centraal. Dankzij Ufinity komen jullie in contact met beslissingsnemers in finance.

Standhouders 2020

Interesse als standhouder? Let us know!

    Vragen? Contacteer Dominique!

    Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

    Leer mij kennen