Break-out sessies

16u - 16u30

logo cornos invest

“Taxshelter: Fund. Produce. Play”
In deze bondige infosessie komen we graag onmiddellijk tot de kern van de zaak.

  • Voor welke vennootschappen is taxshelter interessant?
  • Wat is het rendement?
  • Hoeveel kan men investeren en hoe bereken je dit?
  • Waarin kan je investeren en wat zijn de risico’s?
  • Hoe dit boekhoudkundig en fiscaal te verwerken?

Na de infosessie kunt u een vrijblijvende simulatie bekomen, toegespitst op uw concrete situatie.

Corporify is een blockchain geïnspireerd platform dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt. Het zorgt voor een digitaal vennootschapsbeheer met aandeelhoudersregister, UBO & KYC compliance, corporate document generation & e-signing.

logo lucanet

Van de oprichting in 1999 tot vandaag, heeft LucaNet zich ontwikkeld als een markleider in oplossingen voor Financial Performant Management.

LucaNet biedt oplossingen voor finance professionals en leidinggevenden in één enkele applicatie voor alle aspecten van Financial Performance Management.

Door gebruik te maken van een moderen systeem architectuur, biedt LucaNet een snelle oplossing, gebouwd voor en door finance.

Ingebouwde financiële intelligentie, transparante workflow, commentaar, consolidatie met een druk op de knop, planning en forecasting, BI…, samen met een intelligente reporting zorgt voor een revolutionaire omgeving om de key financial processen te ondersteunen.

Onze klanten gaan van KMO’s tot beursgenoteerde bedrijven en omvatten oa DCM, Cegeka, Upgrade Estate, Profel, Pauwels Sauces, Van Breda Verzekeringen, Impact Interim, Xylos, Q team, Caroline Biss, Infra Group, X20, Overstock, Deschacht…”

logo numlix

Hoe kan nieuwe technologie op het gebied van business planning waarde creëren voor jouw onderneming?

Dat is wat Numlix aan de deelnemers van FINFuture zal laten zien!
Voor veel bedrijven is het planningsproces immers tijdsslopend en gebaseerd op foutgevoelige spreadsheets. Als partner van Anaplan, een dynamisch, samenhangend en intelligent cloud platform, levert Numlix digitale oplossingen op het gebied van business planning. En dat op maat!

Met Numlix geniet jouw onderneming van snellere en beter geïnformeerde besluitvorming doorheen de hele organisatie.
Het verbinden van mensen met data en planning noemen we Connected Planning. Eén platform zorgt voor een eenvoudigere samenwerking en een gestroomlijnd planningsproces.
Wil je ook voor jouw team minder frustratie en meer waardecreatie in het planningsproces?

Kom zeker luisteren naar wat Numlix te vertellen heeft.

logo roborana

Is finance en automation een goed huwelijk? Hoe kan Intelligent Automation de moderne CFO en zijn team ondersteunen in hun dagdagelijkse activiteiten? Hoe ga je van start met nieuwe technologieën en wat houdt het optimaliseren en het automatiseren van bepaalde processen concreet in? RoboRana begeleidt financiële afdelingen in de zoektocht naar hét ideale traject: van het analyseren van bestaande processen tot het opleiden van jouw team, zij helpen je op weg!

16u30 - 17u

logo atonce

Met het platform Qlik breng je heel het verhaal dat schuilt in je data visueel in kaart. Het verminderen van kosten en risico’s. Het synthetiseren en afstemmen van financiële en boekhoudkundige gegevens om zo winstgevendheid en transparantie verhogen. Ze helpen je onverwachte inzichten te onthullen zodat je weloverwogen financiële beslissingen kan nemen.

Billit maakt het echt makkelijk om een administratie bij te houden. Geen onbegrijpelijke boekhoudtermen maar automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. Je bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder. Ontdek nu waarom vele ondernemers en boekhouders UBL (Universal Business Language) & PEPPOL (Pan-European Public Procurement On-Line) gebruiken voor digitaal factureren.

logo biztory

Verplaats je van data naar inzicht naar actie met het toonaangevende analytics-team van Europa. Ze zijn zeer gepassioneerd over het helpen van hun klanten om gemakkelijker en sneller antwoorden te vinden in hun data. Met behulp van tools zoals Tableau helpen ze je om de kracht van je meest waardevolle bezittingen te ontketenen: je gegevens en je mensen.

Blue Octopus zorgt voor rapportering, budgettering en planning hoe jij het wil. Sneller.

Krijg inzicht in je financiële gegevens en combineer deze met een intuïtieve manier om je financiële planning op te stellen op basis van de veranderende omgeving. Verdeel je cijfers over de verschillende departementen en krijg inzichten in de rendabiliteit van je individuele projecten of divisies. Combineer je financiële gegevens met productiviteitsgegevens of andere gegevens en krijg inzicht in wat belangrijk is voor jou onderneming.

Maak kennis met BizView en leer hoe deze inzichten, snel en efficiënt voor jouw onderneming kunnen ingezet worden.

logo brightanalytics

BrightAnalytics is een Belgisch SAAS bedrijf. Met onze corporate performance management tool helpen wij bedrijven bij de automatisering van hun management rapportering. Ons platform bestaat uit een financieel-, cash, en operationeel luik. Onze focus ligt op de financiële module waar we naast P&L, BS, ratio’s en cashflow statement inzetten op de automatisering van consolidatie, het budgetteringsproces en de forecast. Het platform is zo opgebouwd dat de eindgebruiker geen finance of IT specialist hoeft te zijn om de rapportering in te stellen. Op vandaag werken wij reeds samen met heel wat Belgische bedrijven in allerlei sectoren (Westvlees, Stas, Vincent Logistics, Kerkstoel, Graphius, Domo Investment Group, Groep Huyzentruyt, Serax, Essentiel, Vivaldis, Buysse & Partners …).

17u - 17u30

logo board

Board is a revolutionary All-in-One tool made by Finance people for Finance people. The goal of the platform is to help you modernize, digitalize and harmonize the way your Finance team is working. Come meet us to get an overview of all your possibilities and how you can build the Future of Finance within your company !

logo comandi

Wil je rapportages met data uit je boekhoudpakket, Excel, Google Analytics en meer? Geen punt! Comandi biedt je een overkoepelend dashboard met álle relevante informatie. Vervang ingewikkelde en foutgevoelige spreadsheets. Alle relevante stuurinformatie binnen één dashboard met specifieke KPI’s, eigen rapportgages, en meer.

Smart, agile & trusted : mogelijke beschrijvingen van hoe het analytics platform ‘Alteryx’ de business- & finance- analisten in staat stelt om zelf met bedrijfsdata aan de slag te gaan. Dankzij een visueel sterke interface kan data uit verschillende bronnen beter geïnterpreteerd, samengebracht (blending) en aangepast (waar nodig) worden. Op die manier wordt analyseren en rapporteren sneller, eenvoudiger en correcter. Analytics zoals het hoort vandaag de dag dus, toegelicht, met onze ervaring, vanuit een reële customer-case.

Finance departments are currently reinventing themselves, and are transforming into a role of business partner supporting the entire organization.

How can intelligent finance process automation help your company and your department to work more efficiently? How can initiatives like e-invoicing and new technologies like Artificial intelligence and Smart Robots support your people in taking the next step in the transformation of your organization?

Answers to these questions and more in their break out session.

logo eezee
Veel organisaties zijn ingericht als silo’s, waarbij verschillende afdelingen of teams binnen dezelfde organisatie of groep op zichzelf werken, afgescheiden van de rest. Als deze silo’s echter onvoldoende met elkaar samenwerken, kan dit leiden tot onbegrip bij de klant en blijven commerciële kansen onbenut. Daarom is het zo belangrijk om het silo-denken en -handelen te doorbreken.
Tijdens deze sessie Laat Eezee je kennis maken met Odoo, een ERP waarmee silo’s op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier samenwerken!