Online debat 2.0 | De wendbaarheid van onze Belgische bedrijven

Event

Deel jouw ervaringen als CFO, finance professional, algemeen directielid of HR-manager

Op donderdag 28 mei organiseerden wij vanuit ufinity, samen met CFO-magazine, het online financieel Covid debat onder leiding van Peter de Keyzer. Het initiatief had één helder uitgangspunt, namelijk antwoorden krijgen op de impact die covid19 heeft op drie domeinen:

  • de bedrijfsvoering
  • het financieel departement
  • het HR-beleid

We beloofden onze deelnemers een online vervolg en op dinsdag 17 november (12u15 – 13u15) komt dat er ook. Dit keer maken we er geen covid debat van, maar willen we heel graag te weten komen hoe wendbaar onze Belgische bedrijven in 2020 zijn en hoe zij vooruitblikken op 2021. Daarvoor is jouw input van groot belang. De enquête neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag en bezorgt je een gratis ticket voor een deelname aan het debat.

Om het online debat op gang te brengen, zal moderator Peter De Keyzer enkele CFO’s aan het woord laten. Zo bevestigden Frank Geelen van ISS, Geert Peeters van Greenyard, Wendy Genijn van Senior Living Group en Francis Costenoble van Carrefour opnieuw hun komst.

Wij kijken alvast uit naar je deelname!

Sprekers debat

Peter de Keyser

Moderator

Wendy Genijn

CFO bij SLG

Frank Geelen

CFO bij ISS

Francis Costenoble

CFO bij Carrefour

Geert Peeters

CFO bij Greenyard

debat

Wens je deel te nemen aan het debat?

Dat is geweldig nieuws!

Via onderstaande knop kan je voor jouw input zorgen. Vervolgens bezorgen wij jou een link om deel te nemen aan het debat op dinsdag 17 november, van 12u15 tot 13u15.

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen