Het online financieel Covid debat

Event

Deel jouw ervaringen als CFO, finance professional, algemeen directielid of HR-manager

Op donderdag 28 mei organiseren we van 11u30-13u, samen met CFO-magazine, het online financieel Covid debat onder leiding van Peter De Keyzer. Dit initiatief heeft één helder uitgangspunt, namelijk antwoorden krijgen op de impact die Covid19 heeft op drie domeinen:

  • bedrijfsvoering
  • het financieel departement
  • het HR-beleid

Wil je graag deelnemen aan het debat, dan vragen we jouw hulp vóór 27 mei. Deel je ervaringen met ons via deze link en krijg exclusief toegang tot het debat.

Aan de hand van jouw input bekijken we concrete cijfers en initiatieven over hoe bedrijven omgaan met het nemen van bepaalde (financiële) maatregelen en met tijdelijke werkloosheid. Vervolgens zoeken we samen naar oplossingen voor de huidige bedrijfsvoering.

Sprekers debat

Peter de Keyser

Moderator

Wendy Genijn

CFO bij SLG

Frank Geelen

CFO bij ISS

Francis Costenoble

CFO bij Carrefour

Geert Peeters

CFO bij Greenyard

debat

Wens je deel te nemen aan het debat?

Dat is geweldig nieuws!

Via onderstaande knop kan je voor jouw input zorgen. Vervolgens bezorgen wij jou een link om deel te nemen aan het debat op 28 mei.

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen