FINfuture 2020

Event

Omdat finance een topsport is.

Als finance professional of zaakvoerder krijg je met heel wat verschillende bedrijfsprocessen te maken. Onze focus ligt bij finance & uit ervaring leren we dat die processen vaak efficiënter kunnen.

Ben je benieuwd hoe je je finance processen optimaliseert & welke impact dat heeft op je medewerkers, het team & de structuur van je afdeling of bedrijf? Dan is deze beurs hét go-to event voor jou.

Ga voor je sterkste opstelling.

Je krijgt een volledig overzicht van de softwaretoepassingen die er vandaag op de markt zijn om processen te digitaliseren en automatiseren. Ook maak je kennis met nieuwe tools en krijg je meer inzicht in hun werking tijdens kleinere break-out sessies.

Work hard, play hard.

Laat je inspireren door boeiende sprekers en geniet van lekker eten en drinken op een unieke locatie. Je krijgt alle tijd & ruimte om te netwerken met andere finance professionals en zaakvoerders.

Scoor als eerste je tickets.

Binnenkort maken we de standhouders, de sprekers en de break-out sessies bekend. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het event en de start van de inschrijvingen? Laat dan rechts je gegevens achter.

Datum
donderdag 12 maart 2020

Programma
15u30: deuren open + beurs
16u – 17u: break-out sessies
17u – 19u: walking dinner + beurs
19u – 20u30: plenaire sessies
20u30 – …: netwerking

Locatie
Het Bosuilstadion – Royal Antwerp FC

Kostprijs

  • Gratis voor finance professionals & zaakvoerders
  • €250 voor sales professionals

Hou mij op de hoogte!

Als Junior Project Manager in marketing staat Janiek in voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk zonder haar helicopterview over de verschillende lopende projecten te verliezen.

Leer mij kennen