FINfuture 2020

Event

Omdat finance een topsport is.

Als finance professional, CFO of managing partner krijg je met heel wat verschillende bedrijfsprocessen te maken. En geef toe, vaak kunnen die efficiënter. Ben je benieuwd hoe je je facturatieflow, rapportering, budgettering & planning en cashflow optimaliseert? En welke impact dat heeft op je medewerkers, jouw team en de structuur van je afdeling? Dan is FINfuture hét go-to event voor jou.

Ga voor je sterkste opstelling.

Tijdens dit event kan je kennismaken met meer dan 22 tools en concrete toepassingen via break-out sessies en een beurs.  Laat je inspireren door boeiende sprekers en geniet van lekker eten en drinken op een unieke locatie terwijl je kan netwerken met andere finance professionals, CFO’s en managing partners.

Datum
donderdag 12 maart 2020

Programma
15u30: deuren open + beurs open
16u – 17u30: break-out sessies
17u30 – 19u: walking dinner
19u – 20u45: plenaire sessies
20u45 – …: netwerking

Locatie
Het Bosuilstadion – Royal Antwerp FC

Kostprijs

  • Gratis voor finance professionals & zaakvoerders
  • €250 voor sales professionals

Standhouders

logo androbin
logo at once
logo billit
logo bleu octopus
logo biztory
logo board
logo BrightAnalytics
logo comandi
logo connecting the dots
logo corporify
logo cornos invest
logo dynatos
logo eezee
logo lucanet
logo mail to pay
logo numlix
logo octopus
logo polaris dc
logo roborana
logo spotrics
logo teamleader
logo trilations
log unpaid

Sprekers

Paul Van Den Bosch

portret paul van den bosch

Paul Van Den Bosch is Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen. Hij werkt(e) in zijn 25-jarige coachcarrière met topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Luc Van Lierde, Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal en vele anderen. Hij schreef heel wat boeken en in In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op

Zijn keynote is gebaseerd op zijn boek ‘Act like a Coach’. Vanuit een lange carrière als coach van topatleten, gaat hij in op de skills van de coach om tot een gezamenlijk succes te komen. Aan de hand van veelvuldige voorbeelden en anekdotes wordt voortdurend een duidelijke link gelegd vanuit de coaching in de sportwereld naar de coaching in de bedrijfswereld.

Jurgen Van Eetvelde

Jurgen Van Eetvelde is een Finance professional met meer dan 20 jaar ervaring in Accounting, Controlling & Corporate Finance en dit zowel nationaal als internationaal. Hij is gespecialiseerd in “Finance en Operations transformatie” en heeft een trackrecord in de ontwikkeling van Shared Services Centers waarvan het laatste bij Arvesta (winnaar Best Finance Team 2019). Jurgen’s passie is om cijfers en processen te linken met strategie, hij ziet Finance als een hefboom van strategie uitvoering, “Continue verbeteren” is zijn mantra.

Tijdens zijn keynote zal Jurgen enkele do’s en don’ts van digitalisering meegeven. Waarom moet je digitaliseren, wat zijn de voordelen, wat zijn de challenges binnen Finance en hoe speelt digitalisering hier op in? Aan de hand van enkele concrete cases van digitalisering zal Jurgen ingaan op bovenstaande vragen. Tot slot brengt hij nog enkele leuke voorbeelden van ‘failed automation’.

Break-out sessies

LET OP: Plaatsen zijn beperkt tot max 16 deelnemers per break-out sessie. Wees er dus snel bij! 😉

16u - 16u30

logo corporify
logo cornos invest
logo lucanet
logo numlix
logo roborana

16u30 - 17u

logo at once
logo billit
logo biztory
logo BrightAnalytics

17u - 17u30

logo board
logo comandi
logo connecting the dots
logo dynatos
logo eezee

Ik schrijf mij in!

Break-out sessie: 16:00 - 16:30
Break-out sessie: 16:30 - 17:00
Break-out sessie: 17:00 - 17:30
*Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze event policy (zie hieronder)

Als Junior Project Manager in marketing staat Janiek in voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk zonder haar helicopterview over de verschillende lopende projecten te verliezen.

Leer mij kennen