Forward in Finance | 10 februari

Event

Hé Financial, heb je een bachelor of master op zak? Heb jij één tot vijf jaar ervaring in Finance? Ben je nieuwsgierig naar meer? Wil je nieuwe ervaringen opdoen? En wil je dat graag met veel afwisseling en in verschillende sectoren? Kortom, ben je op zoek naar the next step? Dan organiseren wij het ideale event voor jou, namelijk Forward in Finance. Want eerlijk, wie wilt er nu niet vooruit in zijn carrière?

Go Forward (in Finance), not backwards

Laat je tijdens het online event inspireren door onze twee sprekers, Pierre-Alain Scharff en Marina Ketelslegers. Ben je nadien nog niet genoeg geïnspireerd? Dan heb je nog de mogelijkheid om je in te schrijven voor een sessie ‘Energiemanagement’, gegeven door Cathy Mostmans. Of je kan kiezen voor een sessie ‘Moving forward in your career’, gegeven door onze eigen leading lady, Ine Meeussen.

Wat mag je van Forward in Finance verwachten?

Waar en wanneer gaat Forward in Finance door?

Forward in Finance zal online plaatsvinden op 10/02/2022. Enkele dagen voor het event zal je van ons een link naar het event ontvangen, en extra praktische informatie.

Het event is vooral bedoeld voor Financials met één tot vijf jaar ervaring.

Planning

16u30 – 16u45: introductie Ufinity

16u45 – 17u45: Impact Transparency door Pierre-Alain Scharff

18u – 19u: Storytelling in Data Science: Paradise by the dashboard light, presentatie door Marina Ketelslegers

19u – 20u (optioneel): keuze uit een sessie Energiemanagement met Cathy, of Moving forward in your career met Ine.

Sprekers:

Pierre-Alain Scharff

Pierre-Alain Scharff is al meer dan 30 jaar actief op het vlak van strategie en financiën. Hij heeft zijn ervaring opgebouwd in financiële, operationele en algemene managementfuncties bij onder andere AVIS, GILLETTE, ACCOR en SODEXO, dit zowel in België als in het buitenland. Zijn presentatie over Impact Transparency zal het volgende vertellen:

 • Waarom is Impact Transparency in opkomst?
 • De evoluerende definitie van succes.
 • Wie zijn onze belanghebbenden en hoe kunnen we hun standpunten begrijpen?
 • Een grondoorzaakanalyse van succes maken (in zijn uitgebreide definitie).
 • Een budget opbouwen rond succesfactoren die door de stakeholder worden erkend.

Marina Ketelslegers

Marina Ketelslegers is onze vaste waarde bij onze business unit Numlix. Voor alles omtrent FP&A kunnen we bij haar aankloppen, Marina kent het door en door. Zij zal jou met haar presentatie, Storytelling in Data Science: Paradise By The Dashboard Light, overtuigen dat Data Science één van de sexiest jobs is momenteel.

In Finance is storytelling cruciaal, denk maar aan Planning & Forecasting, het vergelijken van verschillende projectinvesteringsscenario’s, variantieanalyse en financiële en managementrapportages en -decks. Om deze duidelijk en bruikbaar te maken voor het management, moeten deze inzichten samengebracht worden in verhalen. Storytelling is een kunst, in zeker zin. Maar een kunst waarin JIJ  beter kunt in worden met goede tips uit de presentatie op ons Forward in Finance event.

Leer tijdens de presentatie welke 3 aspecten een goed verhaal maken:

 • Verhaalstructuur en aandachtsmanagement
 • Neurale wetenschap achter storytelling
 • Business Intelligence tools om uw verhaal te ondersteunen, niet te verpesten

Extra (optionele) sessies:

Energiemanagement met Cathy Mostmans

Heb je het ook altijd druk? Heb je niet altijd de energie om alles te combineren? Dan is de sessie met Cathy zeker iets voor jou!

Cathy zoomt in haar sessie samen met jou in op een goed energiemanagement om jezelf op verschillende vlakken in conditie te houden: fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en spiritueel. Zo kan je veel voor elkaar krijgen, raak je minder snel uitgeput, en kan je burn-outklachten vermijden. Tijd om samen jouw energielek te dichten.

Moving forward in your career met Ine Meeussen

Ine Meeussen is onze leading lady bij Ufinity. Met haar tonnen ervaring geeft ze je advies over de mogelijke next steps in jouw carrière.

Forward (in finance)… in jouw carrière? Deze korte efficiënte sessie zal je meer vertellen over de verschillende functies in finance en de next steps die jij kan maken op basis van je huidige functie, ervaring en jouw talent en ambitie. Het is een puur praktische sessie met een aantal weggevers en inspirerende tips.

Hoe kan je deelnemen?

Wel, dat is heel eenvoudig. Je kan je inschrijven via het formulier rechts op deze pagina. Duid hierbij zeker aan als je één van de twee extra sessies wilt volgen, geef ook zeker je adres als je graag verrast wilt worden (het is met dingen krijgen, en winnen ;-)). 

Datum
10 februari 2022, start 16u30 en einde 19u.

Extra sessie: start 19u en einde 20u

Kostprijs
Gratis

  Schrijf je in voor Forward in Finance

  Extra sessie:
  *Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze event policy (zie hieronder)

  Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

  Leer mij kennen