Inspirational Lunch | 7 manieren om via jouw huidige medewerkers nieuwe aan te trekken

Event

Wist je dat… de meest voor de hand liggende manier om nieuw talent voor jouw bedrijf aan te trekken, bij jouw huidige medewerkers ligt?

Nu, eigenlijk hoeft dat niet te verbazen. Jouw huidig team ademt namelijk datgene wat je jouw sollicitanten – en dus potentiële nieuwe collega’s – belooft. Ze vormen jouw werkgeversmerk, het DNA van jouw bedrijf en werken dagelijks mee aan de doelen die voorop zijn gesteld. Met andere woorden: zij zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf als werkgever.

Onze business unit STICKY TALENT organiseert een Inspirational Lunch waarin ze maar liefst 7 manieren, mét voorbeelden uit de praktijk tonen, waarmee je morgen al aan de slag kan in jouw aanwervingsstrategie. En oh ja, het is helemaal gratis.

Voor wie is de Inspirational Lunch bedoeld?

Deze sessie is bedoeld voor HR-professionals, zaakvoerders en marketingmedewerkers met honger. Zowel letterlijk, als naar het aantrekken van talent.

Waar en wanneer gaat de Inspirational Lunch door?

Onze Inspirational Lunch gaat door op vrijdag 13 mei 2022 van 12u tot 14u.

Wil je er bij zijn?

Da’s geweldig nieuws! Schrijf je wel nog even in via de button. Alvast heel graag tot dan!

P.S. Zie je niet meteen een bevestigingsmail verschijnen? Kijk dan zeker ook je map ‘ongewenst’ na en label de afzender als betrouwbaar.

Heb je vragen over onze Inspirational Lunch?

Neem dan contact op met onze collega’s Hanne & Ine. Zij zijn steeds bereid om al je vragen te beantwoorden!

Datum
13  mei

Timing
12u – 14u

Locatie
Veldkant, 13

Kostprijs
Gratis

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen