Job o’Clock | Virtuele jobbeurs voor finance professionals

Event

It’s Job o’Clock, yes! Maar… what’s in a name? 

Wat mag je van Job o' Clock verwachten?

Job o’Clock is een vierdaags online event waarop je als financial jezelf in de kijker kan zetten voor de volgende stap in je carrière. Je maakt kennis met onze recruiters Evelyne & Ellen tijdens een persoonlijk gesprek. Zo leren wij jou en je ambities kennen, leer jij ons en onze aanpak kennen en ontdek je vooral welke opportuniteiten bij onze klanten voor jou interessant kunnen zijn. 

Voor wie is Job 'o Clock bedoeld?

Onze Job o’Clock is er voor finance professionals die… 

  • (latent) op zoek zijn naar een nieuwe professionele uitdaging; 
  • minstens twee jaar werkervaring hebben in een financiële functie; 
  • tijdens een kort online gesprek willen ontdekken hoe Ufinity hun financiële carrière mee kan vormgeven. 

Waar en wanneer gaat Job o'Clock door?

Onze jobbeurs gaat online door van maandag 26 april t.e.m. donderdag 29 april 2021, tijdens de lunch en ’s avonds. Jij kiest welk moment voor jou het best past om via het meetingplatform Teams kennis te maken. 

Hoe kan je deelnemen aan Job o'Clock?

Wel, dat is heel eenvoudig. Via de inschrijfknop rechts op deze pagina kan je een afspraak met een van onze recruiters inplannen. In de afspraakbevestiging die je daarna ontvangt zit ook meteen de Teamslink voor jouw uitgekozen tijdslot.  

Heb je vragen over onze jobbeurs?

Neem dan contact op met onze collega’s Ellen en/of Evelyne. 

Datum
26 – 27 – 28 – 29 april

Timeslots (per 30minuten)
12u – 13u
17u – 20u

Locatie
Online via Teams

Kostprijs
Gratis

Ons Evelyne? Da's een goedlachse doorzetter die van aanpakken weet. Een recruiter in hart en nieren met maar één doel: de juiste persoon op de juiste plaats krijgen. En dat steeds onder het motto "klant is koning".

Leer mij kennen

Enorm sympathiek, een vat vol enthousiasme en vooral: recht door zee. Dat is Ellen. Ze heeft de smaak van rekrutering stevig te pakken gekregen en gaat dag na dag vol energie op zoek naar die perfecte match tussen onze finance professional en onze klanten.

Leer mij kennen