Job o’Clock Consulting | Virtuele jobbeurs voor finance professionals

Event

Wat mag je van Job o' Clock Consulting verwachten?

Job o’Clock is een meerdaags online event waarop je als financial jezelf in de kijker kan zetten voor de volgende stap in je carrière. Je maakt kennis met een van de collega’s bij Ufinity tijdens een persoonlijk gesprek. Zo leren wij jou en je ambities kennen, leer jij ons en onze aanpak kennen en ontdek je vooral welke opportuniteiten bij onze klanten voor jou als consultant interessant kunnen zijn. 

Voor wie is Job 'o Clock Consulting bedoeld?

Onze Job o’Clock is er voor finance professionals die… 

  • (latent) op zoek zijn naar een nieuwe professionele uitdaging; 
  • te weten willen komen of een job als consultant iets voor hen is;
  • minstens twee jaar werkervaring hebben in een financiële functie; 
  • uitkijken naar een job met afwisseling, verantwoordelijkheid en steile leercurves;
  • tijdens een kort online gesprek willen ontdekken hoe Ufinity hun carrière als finance consultant mee kan vormgeven. 

Waar en wanneer gaat Job o'Clock Consulting door?

Onze jobbeurs gaat online door van maandag 12 juli t.e.m. woensdag 14 juli 2021. Spreek je liever ’s ochtends, tijdens de lunch of ’s avonds af? Jij kiest welk moment voor jou het best past om via het meetingplatform Teams kennis te maken. 

Hoe kan je deelnemen?

Wel, dat is heel eenvoudig. Via de inschrijfknop rechts op deze pagina kan je een afspraak met een van onze businessmanagers inplannen. In de afspraakbevestiging die je daarna ontvangt zit ook meteen de Teamslink voor jouw uitgekozen tijdslot.  

Heb je vragen over onze jobbeurs?

Neem dan contact op met onze collega’s Lien, Ine of Evelyne!

Datum
12 – 13 – 14 juli

Timeslots (per 30minuten)
7u30 – 19u30

Locatie
Online via Teams

Kostprijs
Gratis

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Ons Evelyne? Da's een goedlachse doorzetter die van aanpakken weet. Een recruiter in hart en nieren met maar één doel: de juiste persoon op de juiste plaats krijgen. En dat steeds onder het motto "klant is koning".

Leer mij kennen