Job o’Clock | Virtuele jobbeurs voor finance professionals

Event

It’s Job o’Clock, yes! Maar… what’s in a name? 

Wat mag je van Job o' Clock verwachten?

Job o’Clock is een driedaags online event waarop je als financial jezelf in de kijker kan zetten voor de volgende stap in je carrière. Tijdens een persoonlijk gesprek maak je kennis met onze recruiters Eva & Cheima en onze Managing Partner Ine. Zo leren wij jou en je ambities kennen, leer jij ons en onze aanpak kennen en ontdek je vooral welke opportuniteiten bij onze klanten voor jou interessant kunnen zijn. 

Voor wie is Job 'o Clock bedoeld?

Onze Job o’Clock is er voor finance professionals die… 

  • (latent) op zoek zijn naar een nieuwe professionele uitdaging; 
  • minstens twee jaar werkervaring hebben in een financiële functie; 
  • tijdens een kort online gesprek willen ontdekken hoe Ufinity hun financiële carrière mee kan vormgeven. 

Waar en wanneer gaat Job o'Clock door?

Onze jobbeurs gaat online door van dinsdag 23 mei t.e.m. donderdag 25 mei 2022. Jij kiest welk moment voor jou het best past om via het meetingplatform Teams kennis te maken. 

Hoe kan je deelnemen aan Job o'Clock?

Wel, dat is heel eenvoudig. Via de inschrijfknop rechts op deze pagina kan je een afspraak met een van onze recruiters inplannen. In de afspraakbevestiging die je daarna ontvangt zit ook meteen de Teamslink voor jouw uitgekozen tijdslot.  

Heb je vragen over onze jobbeurs?

Neem dan contact op met onze collega’s Eva, Cheima en/of Ine. 

Datum
23 – 24 – 25 mei

Timing (per 30 minuten)
8u – 19u

Locatie
Online via Teams

Kostprijs
Gratis

Een gedreven Recruiter met het hart op de juiste plaats. Dat is Eva. Zichzelf zou ze omschrijven als: stressbestendig, zelfstandig en betrouwbaar met steeds een glimlach op het gezicht. Wij kunnen dit bij Ufinity alleen maar bevestigen!

Leer mij kennen

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Wie goedlachs en energiek zegt, zegt onze collega Cheima. Met een ruime ervaring binnen finance (én rekrutering) staat ze elke dag klaar om zowel voor klant als kandidaat the perfect match te zoeken.

Leer mij kennen