Koffiemoment Antwerpen | Ufinity

Event

Wat mag je van ons Koffiemoment verwachten?

Hey student, we zagen elkaar al op de Absoc Career Fair. Wij willen jou ook alvast een dikke proficiat wensen want jij bent bijna afgestudeerd! Dat wilt zeggen dat het werkleven voor de deur staat. Ben je toch nog niet helemaal zeker wat je nu exact met dat diploma allemaal kan doen?

Zit je met vragen zoals: Ga je naar één van The Big 4? Zie je jezelf eerder voor een multinational werken? Of toch eerder bij een kmo? Ga je voor interne, dan wel externe audit? Wil je ergens vast aan de slag? Of zie je een job als project consultant ook wel zitten?

Dan is ons Koffiemoment echt iets voor jou! Wij beantwoorden al deze en nog veel andere vragen. Zo kom jij te weten wat alle mogelijkheden zijn binnen finance. Wees er dus zeker bij!

p.s.: wij zorgen voor de koffie en zoetigheden.

Voor wie is het Koffiemoment bedoeld?

Laatstejaarsstudenten:

 • Handelsingenieur;
 • Toegepaste economische wetenschappen;
 • Handelswetenschappen
 • Accountance & fiscaliteit;
 • …;

Kortom iedereen die graag in finance verder wil.

Waar en wanneer gaat het Koffiemoment door?

Het Koffiemoment zal doorgaan op 30/11. Het begint om 10u, en eindigt om 11u30. We zien elkaar in Wasbar Antwerpen, Melkmarkt 15.

Hoe kan je deelnemen?

Wel, dat is heel eenvoudig. Je kan je inschrijven via het formulier op deze pagina.

Datum
30 november 2023 (begin: 10u – einde: 11u30)

Locatie
Wasbar Antwerpen

Melkmarkt 15, 2000 Antwerpen

Kostprijs
Gratis

  Ik schrijf mij in!

  Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

  Leer mij kennen