Van werkplek tot g-plek

Event

Jo van Deusjevoo spreekt

Jo Peters is zaakvoerder van Deusjevoo. Daarnaast is hij ook director en partner van UPspace. Een adviesbureau dat werkplekken optimaliseert op maat van de organisatie en haar werknemers.

Tijdens deze sessie zal hij niet over koetjes en kalfjes spreken, maar vooral over hoe je van je werkplek een echte g-plek maakt. Waar geluk, gezondheid & groei centraal staan. Jo neemt je gedurende anderhalf uur mee door zijn inspirerend levensverhaal en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoek.

Hij laat je stilstaan bij de manier waarop je dagelijks omgaat met je tijd en efficiëntie op de werkvloer. Verder doet hij je inzien dat zelfs jij niet kan multitasken. Tot slot geeft hij je nog enkele concrete tips & tricks mee om je productiviteit te verhogen.

Een niet zo stereotype ‘lezing’ waar veel ruimte voor interactie is, in een zéér open sfeer. Jo schudt je graag wakker en laat je stilstaan bij de manier waarop je dagelijks omgaat met je tijd en efficiëntie op de werkvloer. Je zal ongetwijfeld heel wat “aha”-momenten hebben.

Bereid je voor op een rollercoaster van frustraties, inzichten en vooral hele leuke, instant bruikbare tips die je morgen meteen in de praktijk kan toepassen.

logo deusjevoo

Datum
woensdag 12 februari

Programma
11u30 – ontvangst met lunch
12u – start sessie
13u30 – einde

Locatie
Veldkant 33a
2550 Kontich

Kostprijs
Gratis

Schrijf je nu in!

*Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze event policy (zie hieronder)

Als Junior Project Manager in marketing staat Janiek in voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk zonder haar helicopterview over de verschillende lopende projecten te verliezen.

Leer mij kennen