Workshop Absoc | What’s next?

Event

Wat mag je van onze workshop verwachten?

Hey student, we zagen elkaar misschien al op de Absoc beurs. Wij willen jou ook alvast een dikke proficiat wensen want jij bent bijna afgestudeerd! Dat wilt zeggen dat het werkleven voor de deur staat. Ben je toch nog niet helemaal zeker wat je nu exact met dat diploma allemaal kan doen?

Zit je met vragen zoals: Ga je naar één van The Big 4? Zie je jezelf eerder voor een multinational werken? Of toch eerder bij een kmo? Ga je voor interne, dan wel externe audit? Of zit je eerder met vragen zoals: Hoe stel ik het best mijn CV op? Hoe verloopt een sollicitatiegesprek juist? Hoe bereid ik mij voor?

Dan is onze workshop echt iets voor jou! Wij beantwoorden al deze en nog veel andere vragen. Zo kom jij te weten wat alle mogelijkheden zijn binnen finance. Wees er dus zeker bij!

Voor wie is de workshop bedoeld?

Laatstejaarsstudenten die graag in Finance verder willen.

Waar en wanneer gaat de workshop door?

De workshop ‘What’s next?’ zal doorgaan op 01/12. Het begint om 11u30, en eindigt rond 13u30. De workshop gaat door op de Campus in het Hendrik Conscienceplein 8, 2000 Antwerpen in lokaal CAR.1.07 (eerste verdieping).

Hoe kan je deelnemen?

Wel, dat is heel eenvoudig. Je kan je inschrijven via het formulier op deze pagina.

Traineeship

Datum
01 december 2022 (begin: 11u30 – einde: 13u30)

Locatie
Adres: Hendrik Conscienceplein 8, 2000 Antwerpen.

Lokaal: CAR.1.07 (eerste verdieping).

Kostprijs
Gratis

    Ik schrijf mij in!

    Onze goedlachse Junior Project Manager, Phoebe, is our go-to person voor het organiseren, voorbereiden én opvolgen van Ufinity's (marketing)projecten. Ook video kent voor haar geen geheimen.

    Leer mij kennen