Hulp bij je cashflowmanagement

Nieuws

Hoewel het gezegde het tegendeel beweert, is “uitstel van betaling” niet hetzelfde als “afstel van betaling”. Op dit moment vallen verschillende inkomende en uitgaande kasstromen stil, worden medewerkers op (tijdelijke) technische werkloosheid geplaatst en worden investeringen uitgesteld. Meer dan ooit zijn je cashflowmanagement en inzicht in je kasstromen van belang.

Daar kan Alain bij helpen. Momenteel is hij hoofdzakelijk bezig met het implementeren van cashplanningen op basis van diverse scenario’s bij onze klanten. Het doel? Een realistisch perspectief geven, met steeds de volgende vragen in het achterhoofd:

  • Wat als de verkoop niet 100% heropstart in mei?
  • Hou ik (bepaalde) werknemers tijdelijk werkloos of niet?
  • Welke (al dan niet geplande) investeringen zijn nu relevant?
  • Wat met de winstgevend van mijn producten?
  • Hoe kan ik mijn producten & diensten diversifiëren?
  • Breakeven scenario’s: tot waar kan ik gaan alvorens verlieslatend te worden?

Misschien heeft jouw bedrijf wel baat bij ondersteuning op vlak van cashflowmanagement en we bieden die dan ook graag.

Maak kennis met Alain

Alain heeft een jarenlange ervaring als financieel directeur voor verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren werkte hij voornamelijk als consultant, in een rol van cfo-as-a-service. Daarnaast trekt hij het advisory-luik bij ufinity en is hij business manager bij ons partnerbedrijf &Robin.

Alain Albertz heeft jarenlange ervaring als financieel directeur voor verschillende bedrijven, actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als consultant. Bij &Robin combineert hij de rol van Business Manager & CFO-as-a-service.

Leer mij kennen

Alain Albertz

Business Manager & Financieel Directeur

Meer weten over cashflow?