Onze collega Janiek in de kijker

Nieuws

Als Junior Project Manager in Marketing staat Janiek in voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk zonder haar helicopterview over de verschillende lopende projecten te verliezen. Klinkt geweldig, toch? Maar… wie is Janiek nu eigenlijk écht en vooral: wat moeten jullie zéker over haar weten?

Over ogen die fonkelen

Nadat ze haar studies Handelswetenschappen succesvol had afgerond, besloot Janiek nog voor een opleiding event- & projectmanagement te gaan. Een logische stap, als je weet dat haar ogen gaan fonkelen bij het horen van “draaiboek”, “projectplanning” en “strategie”.

“Het leukste aan een event, is er voor kunnen zorgen dat iedereen er van genoten heeft of terug naar huis gaat met iets waardevols of met extra kennis. Pas dan ga ook ik gelukkig naar huis 😊”

Van brainstorm naar 'to do' naar 'done'

Een nieuwe website lanceren, een digitaliseringsbeurs in elkaar boxen & structuur krijgen in de marketingchaos? Name it and she’s done it. Wat start als een creatieve brainstorm, leidt al snel naar een heldere planning met pittige to do’s en strakke deadlines. Alle stappen met maar één doel voor ogen: een mooi afgerond project mét resultaat.

Sinds de komst van Janiek, kunnen we bij ufinity spreken van “team marketing”. Samen met Hanne vormt ze een complementaire tandem. “Ik heb geen achtergrond in marketing, maar gelukkig leer ik heel graag bij. Daarnaast verdiep ik me met veel plezier in alles wat met analyse, strategie & automatisering te maken heeft. Het is dus heel fijn dat die zaken een centrale plaats hebben binnen marketing en mijn takenpakket.”

En als de laptop dichtgaat...

In het weekend kan je Janiek vooral terugvinden bij vrienden en familie of op de zetel 😉. “Ik ben mee met elke nieuwe serie die hot topic is. Daarnaast zie je mij af en toe ook wel eens verschijnen in de basic fit om het zetelgedrag te compenseren. Reizen is ook een grote passie van mij. Elke minuut van mijn vakantie spendeer ik daaraan. De volgende trip die gepland staat is Zuid-Afrika. Op safari gaan, kan ik daarna ook weer van mijn bucketlist schrappen!”

Yana is gek op het creëren van creatieve dingen & studeert binnenkort af als marketeer. Tijdens niet-corona tijden kan je haar vinden op tal van festivals en concerten, of op de trein richting Londen.

Leer mij kennen

Yana Van Roey

Stagiaire marketing