Onze collega Jeroen in de kijker

Nieuws

Jeroen is sinds twee jaar bij ons aan de slag als accounting consultant, vertrouwd met alle uitdagingen die komen kijken bij de implementatie van Microsoft Dynamics AX. Een korte terugblik.

Waarom koos je voor de job van finance consultant?

“Twee jaar geleden koos ik ervoor om als project consultant bij ufinity aan de slag te gaan. Het leek mij een heel mooie kans om mijn kennis uit te breiden. Zo leer ik met verschillende ERP-systemen & financiële tools werken en maak ik kennis met verschillende bedrijven & nieuwe mensen. Daarnaast zorgt ufinity voor opleidingsmogelijkheden.”

Jeroen

Hoe ziet je takenpakket eruit op je huidige project?

“Momenteel zit ik op project bij BelgoProcess. Daar ondersteun ik het financieel team bij de implementatie van Microsoft Dynamics AX, door: testen uit te voeren; interne & externe audits te verzorgen; verschilanalyses & correctieboekingen uit te voeren; rapporten op te maken & bij te werken en de afsluiting voor te bereiden.

Twee jaar geleden was AX Dynamics volledig nieuw voor mij. Nu leer ik het pakket nog elke dag beter kennen en groei ik door tot key-user.”

Waarom koos je om payroll consultant te worden bij ufinity?

“Ik koos voornamelijk voor ufinity door hun persoonlijke aanpak & opvolging. Ze zijn zelf iets kleinschaliger, maar vallen wel onder het grotere geheel van de Cronos Groep. Daarnaast beschikken ze ook over een sterk netwerk.”

En als de laptop dichtgaat?

“Als ik niet aan het werk ben, dan vind je mij wellicht terug in het zwembad :-)”

Indien je net zoals Jeroen een job als consultant bij ufinity wel ziet zitten, contacteer dan zeker onze collega Kristof. Hij geeft met plezier wat meer info.