Jobswitch Ine & Stefanie: een geslaagd experiment

Nieuws

Enkele maanden geleden besloten Ine & Stefanie een week lang van job te wisselen. Zo werd Ine fulltime recruiter, terwijl Stefanie de rol van managing partner toegewezen kreeg. En die jobswitch bleek geen onverdeeld succes te zijn. Meer nog: zelfs voor herhaling vatbaar!

Throwback naar...

2 personen met een tekstballon boven hun hoofd

Stefanie als managing partner...

“Voor mij persoonlijk is de jobswitch heel positief uitgedraaid. Ik heb ruimte kunnen maken in mijn hoofd om eens 100% met andere dingen bezig te zijn. Wat ik enorm fijn vond, was dat ik tijd kreeg om mee te denken met marketing. Zo kon ik creatief bezig zijn op een andere manier dan ik gewoon ben, zonder me er “schuldig” over te voelen.”

Ine als recruiter...

“Voor mij was het een fijn weerzien met de “back to basics”. Ik kon echt nog eens focussen op de core business en daar ook concrete resultaten uithalen, omdat ik door een objectieve kijk sneller linken kon leggen. Daarnaast wist ik natuurlijk ook dat mijn core taken bij Stefanie in goede handen waren, waardoor ik me écht kon onderdompelen in die rol als recruiter.”

Voor herhaling vatbaar?

Zeker weten. Voor zowel Stefanie als Ine is het een geslaagd experiment gebleken. Er was ook een duidelijke outcome, die zelfs vertaald werd naar mogelijke strategische doelstellingen. Daarnaast kon Stefanie zich meer dan ooit toeleggen op het strategische & marketingverhaal, waardoor ook daar heel wat nieuwe input kwam en vraagtekens effectief werden uitgeveegd.

Eén ding is zeker: van zodra je deeluitmaakt van team ufinity, zal geen enkele dag nog dezelfde zijn 😉

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen