Bedrijfsonderzoek: een online platform voor freelancers

Nieuws

Jouw mening telt!

Hallo! Wij zijn Anton & Steven, twee studenten Handelswetenschappen aan de KULeuven. Voor onze bachelorproef werken we aan een onderzoek voor ufinity over een online platform voor freelancers. Om daar een succes van te maken, hebben we jouw hulp nodig.

Waar gaat het onderzoek over?

Vandaag maken financiële freelancers gebruik van een tussenpartij zoals ufinity om opdrachten te vinden. Vroeger was de fysieke recruiter onmisbaar terwijl de laatste jaren digitale platformen opkomen als geduchte concurrenten.

Stel, er bestaat een digitaal platform waarop freelancers & opdrachtgevers met elkaar in contact komen. De freelancer kan op dit platform opdrachten vinden en de opdrachtgevers kunnen zoeken naar freelancers die beantwoorden aan hun eisen. De rol van de recruiter wordt daardoor geëlimineerd, of minstens veranderd.

Hoe sta jij tegenover het idee van zo’n digitaal platform? Gaat een bedrijf dat op zoek is naar een financieel profiel en daar normaal gezien een tussenpartij zoals ufinity voor belde, zich bewegen op zo’n platform? Wat zijn de voorwaarden om het wel te doen? Welke barrières zijn er?

Wie zoeken we?

De studenten zijn op zoek naar personen die beslissen over de aanwerving van financiële freelancers om mee te doen aan dit bedrijfsonderzoek. Indien jij hier graag aan wilt deelnemen en de studenten jou met enkele vragen mogen contacteren, kan je rechts je gegevens achterlaten. Wij zijn alvast heel blij met jou mening!

Let's count together? 🙂

Studenten die onderzoek doen naar online platform voor freelancers

Je mag mij contacteren!

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen