Een samenwerking met First Floor

Nieuws

Een gezonde dosis pit, een ondernemend karakter en een doorgedreven expertise. Het typeert zowel First Floor als ufinity. Waarom die krachten niet bundelen en samen voor het juiste talent op de juiste plaats zorgen? 

Samen met First Floor vormen we een pittige kruidenmix die dé perfecte blend vormt voor ieder bedrijf. Vanuit een gemeenschappelijke visie en eenzelfde doel, geloven we erin dat Young Professionals een verschil kunnen maken binnen ieder bedrijf. 

Wie zijn die digital natives?

Het zijn digital natives, die per definitie vernieuwing aanwakkeren. Het is een generatie die voortdurend wil bijleren en geprikkeld wil worden. Ze staan ontzettend hard open voor persoonlijke en professionele groei, zijn creatief en denken voortdurend out of the box. Dat is interessant voor bedrijven, want daardoor hebben ze fantastische ideeën. 

Beide maken we er dan ook ons doel van om deze gemotiveerde pas-afgestudeerden en Young Professionals flexibel in te zetten binnen verschillende bedrijven in de vorm van project consulting

What's in it for you?

First Floor en ufinity

Door ons partnership brengen we complementaire profielen samen op één plaats. Ufinity zal de Marketing, HR en Employer Branding profielen van First Floor aanvullen met jonge talenten binnen Finance en vice versa. Zo worden deze felbegeerde jonge talenten bereikbaar voor ieder bedrijf. 

Beide beschikken we over een doorgedreven expertise binnen onze vakgebieden en geloven we in voortdurend bijleren en kennisdeling. Op regelmatige basis voorzien wij dan ook trainingen gegeven door interne of externe experts. Zo ondersteunen wij met de voortdurende ontwikkeling van hun hard en soft skills. Onze Young Professionals nemen bovendien allemaal een vliegende start op de Elevator Days, een driedaagse bootcamp rond personal development.

Samen beschikken we over een uitgebreid en sterk netwerk dat we voortdurend uitbreiden. Een groot deel van deze contacten wordt gelegd met behulp van onze Talent Scouts (First Floor) en Bridge Builders (ufinity). Dit zijn onze laatstejaarsstudenten die als geen ander weten wat er leeft binnen de doelgroep. Zij versterken ons contact met pas-afgestudeerden en studentenverenigingen door zelf als ambassadeurs naar buiten te treden.

Het gevoel dat u ons jong talent kan inzetten op één of meerdere afdelingen van uw bedrijf?
Aarzel dan niet om First Floor of ufinity te contacteren! 

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen