Een tweede vestiging in Gent

Nieuws

Op 18 januari vierden we 10 jaar ufinity & nog geen twee dagen later openden we ook officieel onze tweede vestiging. De drijvende kracht achter ufinity Oost- & West-Vlaanderen is Ilse. Met haar jarenlange ervaring in recruitment, HR en ondernemen, is zij dé geschikte persoon voor dit nieuwe project.

Maar uiteraard zal zij er niet alleen voor staan. Daarom zijn we nog op zoek naar een handvol nieuwe collega’s om de regio rond Gent & Kortrijk een nog betere service te kunnen bieden.

Wie ben jij?

Je…

  • hebt relevante werkervaring in finance en een passie voor mensen of een eerste werkervaring als recruiter of HR in het algemeen.
  • ziet het als een uitdaging om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat, contacten te leggen, je netwerk te verruimen en kennis te maken met sollicitanten.
  • beschikt over een sterk empathisch vermogen en je straalt vertrouwen uit.
  • beschikt over een commerciële flair en schrikt er niet voor terug om klanten te woord te staan en samen op zoek te gaan naar mogelijk oplossingen.
  • bent iemand die zich kan vastbijten, die taken naar zich toe trekt en die graag zaken uitpluist.
  • bent een teamplayer en je vormt een goede back-up.
  • hebt gevoel voor humor & je bent een toffe collega!

Waarom ufinity?

Kies je voor ufinity, dan kom je terecht in een sterk groeiend bedrijf waar ondernemerszin en teamwork centraal staan. We maken deel uit van de Cronos groep. Een van de grootste bedrijven in België op vlak van IT én innovatie.

Let's count together? 🙂

Lijkt ons groeiverhaal jou wel wat? Solliciteer dan via onderstaande knop!
Nog vragen? Contacteer me dan gerust.

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van financiële professionals in het uitbouwen van volgende stappen in hun professionele carrière. Het is een doelgerichte, positieve dame met een sterk luisterend oor. Ze ontfermt zich over ufinity Oost- & West-Vlaanderen.

Leer mij kennen