Waarom kiezen voor het Finance team van Burger Brands?

Nieuws

Burger Brands is de organisatie achter de merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg en maakt deel uit van een grotere, internationale groep. Vanuit de bedrijfswaarden ondernemerschap team spirit, respect en guest centricity zet hun geëngageerd team zich elke dag in vanuit het hoofdkantoor in Wilrijk.

team van burger brands

Meer weten over de vacatures? 🙂

Burger Brands Belgium

Kiezen voor Burger Brands betekent kiezen voor een dynamische en groeiende onderneming vol uitdagingen. Je krijgt op korte termijn heel wat verantwoordelijk. Ondanks haar omvang, heerst er een erg familiale sfeer met een hoge mate van betrokkenheid.

Jouw collega's

Samen met je collega’s vorm je een klein team van accountants en controllers. Het Finance team staat onder leiding van Hans Camps, het Accounting team staat onder leiding van Aurélie Vanoorbeeck.

Jouw persoonlijkheid

Je bent leergierig en ambitieus en tegelijkertijd wel voldoende geduldig om te groeien. Een 9-to-5-mentaliteit ligt minder in je natuur, de wil om verantwoordelijkheid op te nemen des te meer. Georganiseerde chaos is je ding, je kan zelfstandig aan de slag, maar werkt net zo graag in teamverband.

En omdat eentje geentje is...

zoekt Burger Brands Belgium niet één, maar twee collega’s.

Zo zoekt Aurélie een rechterhand die onder meer verantwoordelijk zal zijn voor de algemene boekhouding en de rapportering van de Belgische en Luxemburgse entiteiten van de groep. Ook is het Finance team op zoek naar een gedreven collega A/P accountant. In die rol ben je onder meer verantwoordelijk voor de verwerking van alle investeringsfacturen en voor de correcte analytische verwerking, opvolging en doorrekening van de investeringsprojecten.

Heb je nog vragen bij een van de functies? Contacteer onze collega Anne-Sophie. Zij helpt je graag verder.

Tot binnenkort? 😉

Anne-Sophie is een enthousiaste en nieuwsgierige HR professional met een ruime ervaring. Haar focus ligt op het begrijpen wat een werknemer en een organisatie gelukkig maakt en - nóg belangrijker - wat maakt dat zij in de toekomst gelukkig zullen blijven.

Leer mij kennen