We hebben 2 dagen lang gedanst…

Nieuws

We hebben twee dagen lang gedanst, gedanst… en nog eens gedanst. Maar… moest er dan niet gewerkt worden?

En of! Team ufinity trok voor twee dagen naar Durbuy voor een teamcoaching rond verbindend communiceren. Het beloofde een boeiend, waardevol en inspirerend teamgebeuren te worden, maar groeide zelfs uit tot een knaller van formaat. Hoe dat tot stand kwam? Dankzij…

Een grote, open dansvloer. En vooral: een dansvloer waar héél veel ruimte was. Ruimte voor waarnemingen, interpretaties, oordelen, gevoelens, behoeften, strategieën én verzoeken. Alles wat er nodig was om samen de juiste danspasjes te zetten en collega’s te helpen liften waar nodig.

Een dansleraar in hart en nieren. Een salsa van sterke persoonlijkheden, een chachacha van mixed feelings of een forse tango vol frustraties? Tom smeerde de beentjes stevig in en ging geen enkele uitdaging uit de weg. Een verbindende coach in hart & nieren die dankzij zijn flexibiliteit heel goed kon inspelen op wat er nodig was om het feestje te maken tot de knaller die het geworden is.

Een stevig stel dansbenen. Om vertrouwen te hebben en aandacht te kunnen geven, was ook een stel stevige dansbenen nodig. Iedere collega deed daarom enorm zijn best om zichzelf én de anderen tijd en ruimte te geven. Zo kwam iedere collega na een lift weer stevig op zijn beide voeten terecht.

Een DJ met gevoel voor ritme. Soms moest het ritme wat opgezweept worden, soms was het tijd voor een trager nummer. Tom fungeerde niet enkel als dansleraar, maar wist ook zijn DJ-skills in te zetten wanneer nodig. Zo wist hij precies aan welke knoppen er gedraaid moest worden om het feestje op gang te houden.

Een (h)eerlijk publiek. We steunden elkaar en zo kwam alles uiteindelijk op z’n (dans)pootjes terecht. Elke collega had een open mind meegebracht en we gaven elkaar de veiligheid die er nodig was om onbezorgd te kunnen dansen. De ene collega had meer aanleg voor een bepaalde dans en de andere voor een ander genre, maar dat zorgde op geen enkel moment voor een valse noot of een gemiste beat.

Met dansen bedoelen we dus wel degelijk werken, maar dan vooral aan ons intern teamverhaal. Want alleen zo kunnen we met ufinity de service bieden die we zo graag willen bieden. Dankjewel Tom & Walk Your Talk, voor jullie fantastische begeleiding in dit traject. Onze batterijen zijn weer volledig opgeladen & we zijn klaar om er met nieuwe, frisse energie en ideeën in te vliegen!