Winactie: maak kans op een gratis boekenpakket!

Nieuws

Waarom deze winactie? De zomer valt voor velen letterlijk (en helaas ook figuurlijk) in het water door de Coronacrisis. Een staycation lijkt intussen de nieuwe norm geworden, maar voor de thuiswerkers zou een verandering van omgeving natuurlijk niet misstaan. Daarom willen wij voor afleiding én inspiratie voor alle finance professionals zorgen!

Wat moet je doen?

Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Ben jij momenteel aan de slag in een financiële functie? Dan hoef je alleen maar het formulier rechts in te vullen en op “verzenden” te klikken. In ruil voor een update, kom je in de lijst met potentiële winnaars terecht. Deelnemen aan deze winactie kan tot maandag 17 augustus om 10u, want dan zal een onschuldige hand drie winnaars loten.

Wat kan je winnen?

We stelden voor jou een inspirerend boekenpakket ter waarde van €100 samen:

  1. Business Intelligence met Power BI – Sylvio Rodriguez & Jo Swinnen
  2. People Peppers – Michel de Coster
  3. The Founder’s Mentality – Chris Zook & James Allen
winactie

Veel succes!

P.S. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging & kan je wat hulp gebruiken bij het solliciteren in deze vreemde tijden?

Vul onderstaand formulier in & maak kans om te winnen.

Wat is je dienstverband?*
Ben je momenteel beschikbaar voor een nieuwe uitdaging?*
Mogen we je contacteren in verband met deze update?*P.S. Op maandag 17 augustus laten we je via e-mail weten of je al dan niet gewonnen hebt.

Als Junior Projectmanager staat Janiek in voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk zonder haar helicopterview over de verschillende lopende projecten te verliezen.

Leer mij kennen