Your + in internships | Een financiële stage bij jou in de organisatie?

Nieuws

Vanuit de arbeidsmarkt merken we een enorme vraag naar boekhoudkundige profielen. Bij Ufinity kunnen we deze vraag beantwoorden door de financials van morgen nu al aan jullie voor te stellen. Dit doen we door een stage bij jou op de financiële afdeling.

Stagiaires kunnen in no time de meest operationele functies opvangen en dit met een frisse blik op jullie huidige way-of-working. Hoe kan je nu de ene stagiair(e) onderscheiden van de andere? En vooral, hoe springt jouw bedrijf, als mogelijke toekomstige werkgever, er tussenuit ten opzichte van andere bedrijven die eveneens een “toffe” stageplaats aanbieden?

Bij Ufinity nemen wij graag volgende taken op ons:

  • Het bekendmaken van een stageplaats bij jou op de afdeling en het inspireren van laatstejaarsstudenten om voor jouw bedrijf te kiezen;
  • Het screenen van deze doelgroep door onze ervaren recruiters en het voorstellen van een relevante stagiair(e) voor jouw team;
  • Het mee begeleiden en opvolgen van deze stagiair(e) en het verzorgen van een 2-tal opleidingen.

Welke effort ligt dan nog bij jou?

  • Het aanbieden en formuleren van een interessante stageplaats
  • Het aanduiden van een stagementor binnen jouw team
  • Het warm verwelkomen van mogelijks je toekomstige nieuwe medewerker

Wat denk je?

Let’s work together? 😉

Your + in internships - Finsight

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen