Your + in internships | Stage lopen op een financiële afdeling?

Nieuws

Altijd al gedroomd van een stage in de finance wereld, waarbij je eindelijk je verworven kennis kan omzetten in de praktijk? Dan ben je bij Ufinity aan het juiste adres. Wij bieden stages aan bij onze partnerbedrijven die verdergaan dan het koffieapparaat. Denk je nu: Dit is iets voor mij, lees dan zeker even verder!

Quote

Deze stage stoomt je helemaal klaar voor het echte werkleven.

Een uitspraak die je tijdens jouw zoektocht naar een stageplaats waarschijnlijk al in verschillende vacatures hebt gelezen. Hoe kan je nu ooit helemaal klaar zijn om de arbeidsmarkt te betreden? Hoe weet je zeker dat je bij de “juiste” stageplaats terecht komt?

Bij Ufinity proberen we jou een antwoord te bieden op deze vragen:

Door onze jarenlange ervaring, een uitgebreid (finance) netwerk en een grondige screening kunnen we je beloven dat we er alles aan doen om voor jou het meest interessante en gepersonaliseerde takenpakket op te stellen.

De ideale stageplaats gevonden? Maar hoe overtuig je een stageplaats er nu van dat jij dé perfect match bent om hun finance team te versterken? Ufinity has got your back!

Bij Ufinity nemen wij graag volgende taken op ons:

  • We helpen je doorheen het volledige sollicitatieproces aan de hand van persoonlijke begeleiding en bijsturing.
  • Stages bij onze partners zorgen niet enkel voor professionele groei (daarmee bedoelen we niet dat je de perfecte cappuccino kan zetten ;-)), maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Zo weten we bij Ufinity dat elke student graag blijft bijleren en daarom bieden we een 2-tal opleidingen aan.
  • Naast een toffe bende collega’s en mentors op je stageplaats, staat er bij Ufinity ook een finance community op je te wachten waar je altijd bij terecht kan!
  • Last but not least: Het einde van de stage(s) is bij Ufinity een reden tot feesten. Wij zorgen voor een memorabele stageparty met de nodige hapjes en drankjes. Het enige wat jij nog moet doen is je feestmood meebrengen!

Wat denk je?

Let’s work together? 😉

Stages your + in internships

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen