Waarom ik voor het ufinitYoungster traineeship koos

Referentie

Evy was onze allereerste ufinitYoungster, opgestart in 2018. Intussen mag ze zichzelf junior finance consultant noemen en zit ze op haar eerste project na het traineeship. Hoog tijd dus om even terug te blikken.

Waarom het ufinitYoungsters traineeship?

  • “Het youngstertraject is een uniek programma waarbij je op korte tijd met veel aspecten van finance in contact komt. Zo kan je gaandeweg ontdekken wat je het beste ligt. Je kan dus een brede basis opbouwen die in je verdere carrière van pas kan komen.
  • Het traineeship geeft je een idee van wat verschillende afdelingen zoals boekhouding, crontrolling en treasury doen en hoe dat er praktisch uitziet. Verder is het ook aangepast aan wat jouw interesses & wensen zijn.
  • Het contact met de andere Youngsters vind ik ook een enorm pluspunt. Zij zitten soms op heel andere projecten en kunnen je ook tips en tricks geven. Zo krijg je een idee wat er allemaal mogelijk is als Youngster.”

Waarom ufinity?

“De persoonlijke aanpak en het unieke traject deden mij kiezen voor ufinity. Het is een bedrijf waar er veel belang wordt gehecht aan wat jouw wensen zijn, maar ufinity zet ook een realistisch beeld neer van wat je kan verwachten van het traject van youngster tot consultant.

Daarnaast biedt ufinity trainingen aan die specifiek gericht zijn op de young potentials zoals bijvoorbeeld de Excel-cursus die door één van de consultants van ufinity werd gegeven. En last but not least werkt ufinity samen met verschillende partnerbedrijven, waar je anders misschien nooit terecht zou komen.”

pasfoto evy

Naam:
Evy

Functie:
Junior Finance Consultant

Kristof is sinds 2010 actief in business development. Door de jaren heen groeide zijn interesse voor finance & cijfers. Zo is hij er in geslaagd om een sterk netwerk van financials op te bouwen. Hij streeft steeds naar een win-winsituatie, met oog voor de langere termijn.

Leer mij kennen