Opleiding Balans-Analyse

Training

De jaarrekening blijft het belangrijkste (financiële) instrument, waar u een organisatie mee doorlicht.  Ook als financiële professional is dit instrument cruciaal bij het evalueren van financiële resultaten, zowel voor de eigen activiteiten als voor de financiële gezondheid van klanten of leveranciers.

Door het juist interpreteren en lezen van de jaarrekening kan je de juiste beslissingen nemen voor jouw organisatie en inzichten krijgen in het gewicht van de concurrenten, leveranciers en klanten.

Tijdens deze opleiding Balans-Analyse krijg je de kans om de onderneming te leren kennen die achter de jaarrekening zit.

Wat mag je verwachten?

 • Cruciale aandachtspunten bij het doorlezen van een jaarrekening;
 • Kasstroomanalyse;
 • Key Performance Indicators;
 • Aandeelhouderwaarde en waardebepaling;
 • KPI’s en financiers.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Johan Lyssens .

Johan is een ervaren finance trainer, die zich focust op onderwerpen zoals: strategic finance for managers,  banking en credit policy, capital budgeting en financial analyse.

Hoe kan je deelnemen?

Wel, dat is heel eenvoudig. Je kan je inschrijven via het formulier rechts op deze pagina.

Datum                                
Dinsdag 17 oktober 2023

Locatie
Kantoor Ufinity
Veldkant 13
2550 Kontich

Timing
9u – 17u

Kostprijs
€365 (excl. btw)

  Schrijf je hier in:

  *Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze training policy (zie hieronder)

  Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

  Leer mij kennen