Training Data Science (online + offline)

Training

Centrale vragen:

 • Wat is Data Science en hoe kunnen Financial Planning & Controlling professionals er voordeel uit halen?
 • Hoe blijf je up-to-date met de stijgende vraag om van number crunching over te schakelen naar data analyse en data science?

Wat mag je verwachten?

Uit de enorme data-wereld filterden we die zaken die van belang zijn voor hedendaagse financial planning, analyse en controlling jobs. Deze opleiding is bedoeld om jou te introduceren in de vier fundamenten Data Science. Na het volgen van deze opleiding, kan je volgende zaken afvinken:

 • Pt. 1 – Statistical Methods 
  Je begrijpt het luik Statistical Methods – met onder meer Descriptive Statistics, Regression Analysis, Hypothesis testing en Data Sampling – en kan het toepassen op financiële data in Excel.
 • Pt. 2 – Data Visualization
  Je kan Statistical Data visualiseren in duidelijke en uitgebreide Dashboards via Power BI, een van de meest populaire BI-tools voor financiële teams van het moment.
 • Pt. 3 – Machine Learning & AI
  Je kent de betekenis achter de terminologie binnen Machine Learning & AI, zoals Supervised/Unsupervised learning, Clustering & Segmentation, Neural Networks, Deep Learning en Data Mining en weet hoe het kan worden toegepast in de financiële wereld.
 • Pt. 4 – Data Analysis met programmeringstaal Python
  Je begrijpt de basis van de programmeertaal Python and weet hoe je het praktisch kan inzetten om financiële data in Power BI te transformeren en visualiseren.

Programma

De theoretische trainingssessies en workshops gaan telkens door op vrijdag van 9u tot 12u.

 • Pt. 1 – Statistical Methods
  vrijdag 11/03 (online)
 • Pt. 2 – Data Visualization 
  vrijdag 18/03 (offline)
 • Pt. 3 – Machine Learning & AI
  vrijdag 25/03 (online)
 • Pt. 4 – Data Analysis met Python
  vrijdag 1/04 (offline)

Locatie

Deze opleiding gaat deels online door en deels bij ons op kantoor (Veldkant 13, 2550 Kontich).

Kostprijs

€ 125 per deelopleiding
of € 499 voor de volledige opleiding

fp&a consultant

Trainer

Deze training wordt gegeven door Marina Ketelslegers, business consultant bij onze unit Numlix en gecertificeerd Anaplan Model Builder. Ze heeft meer dan 11 jaar ervaring in Financial Planning & Analyse processen.

Hoe schrijf je in?

Inschrijven kan via de knop ‘inschrijven’ of door het formulier rechts onderaan in te vullen. Een link naar het online opleidingsgedeelte word je enkele dagen voor de training opgestuurd.

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen

  Ik schrijf mij in!

  Ik meld me aan voor volgende delen:


  *Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze training policy (zie hieronder)