VOLZET | Online meerdaagse training Power BI

Training

Deze training van 19, 20, 21 en 22 oktober is volzet.

Interesse in een herhaling? Laat dan rechts je gegevens achter.

Succesvolle bedrijven nemen sneller de beste beslissingen dankzij bedrijfsanalyses. Wat je ambities ook zijn, analyseren is een essentieel element bij het bepalen van je strategie en het bereiken van je doelen. Krijg tijdens deze meerdaagse training Power BI, eenvoudige analytische tools om gegevens duidelijk te visualiseren en waardevolle inzichten te verkrijgen.

Praktisch

Deze training is geschikt voor finance professionals met een eerste praktische ervaring in power BI. Ze zal online doorgaan via Teams en bestaat uit een reeks van 4 dagen waarop je telkens training krijgt van 9u tot 12u, van 19 oktober t.e.m. 22 oktober.

Let op: de plaatsen zijn beperkt om interactie tijdens de training mogelijk te maken. 

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze meerdaagse training Power Bi ga je dieper in op:

  • Query Editor: importeer en transformeer gegevens die veel functies omvatten om je gegevens voor te bereiden op rapportage.
  • Relaties: Krijg een grafische weergaven van de relaties die je in je datamodel tot stand hebt gebracht. Beheer en wijzig ze naar jouw behoeften.
  • Data: Verken je gegevens in je datamodel. Maak nieuwe kolommen aan en voer datatransformaties uit.
  • Rapporten: Bouw boeiende visualisaties en rangschik & formatteer ze zoals jij wilt om een interactief rapport te krijgen.
  • DAX: De formuletaal die in Power Bi wordt gebruikt.
  • Publiceren en delen: Publiceer je voltooide rapport, maak dashboards en deel het met anderen.

Dit allemaal toegespits op finance op een meer advanced level.

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen

De training van 19, 20, 21 en 22 oktober is volzet. Ben je geïnteresseerd in een herhaling? Laat dan hieronder je gegevens achter, zodat we je op de hoogte kunnen brengen van zodra we een nieuwe datum hebben.

Platform
Teams

Kostprijs
€150 excl. btw

Inschrijven
verplicht

Laat hier je gegevens achter: