Business Manager

Regio:

Kontich - Vlaanderen

Organisatie:

Geen zin om te lezen? Bekijk dan de video waarin we de job van Business Manager bij Ufinity toelichten! 

Net zoals de Cronos Groep waartoe we behoren, vertrekken we bij Ufinity steeds vanuit ondernemerschap. Werken bij Ufinity betekent werken in een gepassioneerd team dat samen van Ufinity een sterk merk wilt maken.  

Onze core business?

Ons doel is om steeds opnieuw iedere finance professional bij het juiste bedrijf te plaatsen. Een match made in heaven klinkt romantisch, maar voor minder doen we het niet! 

Hoe?

1. Werving & selectie: iedere finance professional treedt meteen vast in dienst bij het bedrijf dat op zoek is naar financieel talent.

2. Interim-management/project sourcing: iedere finance consultant kan rekenen op een vast contract bij Ufinity en werkt voor onze klanten aan uiteenlopende financiële projecten.

Daar stopt het niet. De wereld van finance beweegt én innoveert in een razendsnel tempo. Ufinity biedt training & coaching finance professionals om zowel hun technische als hun soft skills up-to-date te houden.

Onze klanten, meer bepaald de CFO en zijn of haar team, begeleiden we ook op vlak van financiële procesoptimalisatie en systemen. Aan ons om na een grondige analyse de juiste oplossing aan te reiken en te implementeren.

Onze bedrijfscultuur?

Bij Ufinity houden we van een concrete en efficiënte aanpak. Maar als het gaat over cultuur, kunnen we die niet in a nutshell toelichten. Ufinity zou Ufinity niet zijn, als we het niet zouden proberen. Let's go: Je komt terecht in een klein team, een semi-gestructureerde omgeving en een grote solvabele groep achter je. Naast de dagdagelijkse verantwoordelijkheden, liggen er nog evenveel projecten. Die kunnen door elke collega, dus ook door jou, opgenomen en uitgewerkt worden. Wij hechten belang aan ownership, teamwork en resultaat. We zijn niet bang om net dat stapje verder te gaan in onze aanpak én in onze service zowel naar klanten als naar kandidaten toe.

Onze aanpak naar jou en je collega's toe?

Dezelfde als die waarmee wij graag benaderd worden!

Wat kenmerkt Ufinity en wat verwachten we dus ook van jou (nu of op termijn)? 

 • Grondige kennis van de arbeidsmarkt met focus op de finance professionals: trends, opportuniteiten en innovaties.
 • Kennis van alle type functies in finance en de daarbij horende doorgroeimogelijkheden.
 • De vinger aan de pols van wat er leeft op de financiële afdeling.
 • De meest getalenteerde kandidaten naar ons uitgebreide netwerk brengen.
 • Financieel talent alle kansen en begeleiding bieden om samen tot een positief resultaat te komen.

Zin om mee te werken aan ons groeiverhaal, collega?

Hieronder vind je meer informatie over de effectieve jobinhoud. Maar als onze aanpak je aanspreekt, geef dan een seintje. We luisteren graag naar jouw verhaal. Wie weet matchen we en kiezen we samen voor de juiste functie bij Ufinity. Tot binnenkort?

Functie:

Als Business Manager heb je een uitgebreid en zeer gevarieerd takenpakket. Samengevat leg je focus op twee belangrijke doelgroepen van Ufinity: onze klanten en onze financiële project consultants. Je biedt onze volledige dienstverlening aan en je werkt nauw samen met specialisten.

1/ Klanten 

 • Je detecteert en analyseert de behoeften bij onze klanten en prospecten (contacten niveau management en C-level).
 • Je vertaalt die behoeften naar een concrete oplossing en begeleidt de klant naar het gewenste resultaat.
 • Je bouwt een langetermijnrelatie uit met iedere klant afzonderlijk en je houdt vinger aan de pols over verdere evoluties in het financieel departement.

2/ Project Consultants 

 • Je bouwt een netwerk uit van kwalitatieve (financiële) consultants en interim-managers.
 • Je voert op regelmatige basis gesprekken met deze finance professionals.
 • Je kent hun competenties en drijfveren en je kan meteen de juiste link leggen met bedrijven/onze klanten voor een volgend project.
 • Je staat in voor de opvolging van onze finance consultants.

3/ Ad hoc projecten en verbeteringstrajecten

Kort samengevat ben je een commercieel ingestelde duizendpoot die de capaciteiten heeft om ons verhaal mee trekken als een echte ondernemer. Door jouw engagement, persoonlijke aanpak, doorzettingsvermogen en transparante communicatie naar klanten én kandidaten word je dé referentie in finance, HR en consultancy. 

Vereisten:

The perfect match bestaat en wij zijn er naar op zoek! Persoonlijkheid heeft bij Ufinity altijd een stapje voor op ervaring. Voor deze functie zoeken we iemand mét pit, voldoende ondernemerszin, gevoel voor verantwoordelijkheid en meer dan 100 % engagement!

Een aantal zaken die zeker van belang zijn:

 • Je hebt een Master/Bachelor met relevante ervaring in een commerciële en/of people-minded rol.
 • Je hebt affiniteit/ervaring met onze sector: je weet wat er speelt op een financiële afdeling binnen middelgrote en grote bedrijven of je hebt een degelijke ervaring opgebouwd in rekrutering.
 • Je hebt een commerciële flair waardoor je op een heel natuurlijke en professionele manier klanten te woord staat.
 • Je beschikt over een sterk empathisch vermogen en straalt vertrouwen uit naar klanten en kandidaten.
 • Je iemand die zich kan vastbijten, die zaken naar zich toe trekt en die ownership neemt.
 • Je bent een teamplayer en je vormt een goede back-up. Je hebt gevoel voor humor & je bent een toffe collega!

Aanbod:

Naast een jonge en groeiende organisatie, kan je rekenen op een sterke groep achter Ufinity, de Cronos groep.

Samen bouwen we een sterk merk verder uit. Ufinity is een organisatie die jouw aanwezigheid, expertise en netwerk ten zeerste zal waarderen.

Je salarispakket wordt afzonderlijk bekeken. Dat kan zowel een vast contract (verzekeringspakket, gsm-abonnement, maaltijdvergoeding, bedrijfswagen…) als een freelance contract zijn.

Sowieso kan je rekenen op een werkomgeving waarin veel bespreekbaar is.

Contact:

Profiel Ine

Ine Meeussen

Partner - Ufinity