Intern bij Ufinity

Kies je voor Ufinity, dan kom je terecht in een sterk groeiend bedrijf waar ondernemerszin en teamwork centraal staan. We hebben slechts één doel doel voor ogen: financiële afdelingen van middelgrote en grote bedrijven in topvorm brengen en houden.

Hoe we dat doen? Door…

  • de juiste financial te matchen met het juiste bedrijf: als vaste medewerker bij de klant of als tijdelijke consultant voor een bepaalde periode;
  • de nodige training & coaching te voorzien;
  • procesoptimalisaties door te voeren, al dan niet in combinatie met de juiste (en objectieve) softwareselectie.

De wereld van finance is uiteraard gebaseerd op cijfers. Ons doel is om daar voorbij te gaan. Mindset, persoonlijkheid & motivatie zullen altijd doorslaggevend zijn, eerder dan pure cijfers, scores en resultaat. We geloven dat als we samenwerken en ieder in zijn of haar eigen sterktes inzetten, het resultaat automatisch volgt.

Eén ding is zeker: the perfect match bestaat en wie weet ben jij die wel!

We don't do boxes

Bij Ufinity doen we niet aan hokjesdenken. Creativiteit, persoonlijkheid en authenticiteit staan centraal. Bij ons ‘moet just niks’! Je krijgt de kans om mee te denken met de klant, kandidaat, het team en uiteraard de groei van Ufinity.

to wake up in a room with a view

Vergelijk ons kantoor gerust met een suite: veel charisma, persoonlijkheid én lekkere Nespresso! What else? Ergonomische uitrusting, een grote parking en ruimte om je fiets te plaatsen. Ufinity voorziet ook elke maandag de lunch. Ons motto: work hard, play hard. Kijk maar naar onze vele teambuildings & afterworks.

'cause you're worth it

Iedereen krijgt persoonlijke aandacht. Zo houdt Ine 4 keer per jaar een informele one-on-one om te kijken hoe het staat met je ontwikkeling en waar je naartoe wilt. Heb je nood aan flexibele uren, werk je graag eens van op een andere werkplek of van thuis of heb je nood aan een contracttype of mobiliteitsplan op maat? Bij Ufinity is het allemaal bespreekbaar!

to wake up in a room with a view

Stilstaan kennen en kunnen we niet bij Ufinity. Groei daarentegen hebben we liever vandaag dan morgen. We zetten elke dag in op innovatie. Iedereen van het team staat mee in voor de identiteit van Ufinity, ook jij dus. We willen dat jij kunt shinen, dus is persoonlijke groei heel belangrijk. Kan een training dus voor jou van meerwaarde zijn, dan is dat zeker een optie!