Let's count together?

Kies je voor Ufinity, dan kom je terecht in een sterk groeiend bedrijf waar ondernemerszin en teamwork centraal staan. We hebben slechts één doel doel voor ogen: financiële afdelingen van middelgrote en grote bedrijven in topvorm brengen en houden. Hoe we dat doen? Door…

  • de juiste financial te matchen met het juiste bedrijf: als vaste medewerker bij de klant of als tijdelijke consultant voor een bepaalde periode;
  • de nodige training & coaching te voorzien;
  • procesoptimalisaties door te voeren, al dan niet in combinatie met de juiste (en objectieve) softwareselectie.

Ben jij de ideale kandidaat om als Recruiter of Business (Sales) Manager het intern team te ondersteunen? Of ben jij de finance professional (in wording) die als consultant onze klanten de best mogelijke service ter plaatse wil bieden?

Eén ding is zeker: the perfect match bestaat en wie weet ben jij die wel!

We put people first,

De wereld van finance is uiteraard gebaseerd op cijfers; wij gaan daar voorbij. Mindset, persoonlijkheid & motivatie zullen altijd doorslaggevend zijn, eerder dan pure cijfers, scores en resultaat. We geloven dat als we samenwerken en ieder in zijn of haar eigen sterktes inzetten, gecombineerd met een portie creativiteit, het resultaat automatisch volgt.

to wake up in a room with a view

Vergelijk ons kantoor – aka de C’Office – gerust met een suite: veel charisma, persoonlijkheid én lekkere koffie! Ergonomische uitrusting, een grote parking met laadpunten en ruimte om je fiets te plaatsen. Work hard, play hard, da’s zeker ons motto. Kijk maar naar onze vele teambuildings, afterworks en dagelijkse middagwandeling. Vergeet de roomservice op maandag of tijdens onze maandelijkse #friyayboosters niet. En als kers op de taart is er onze jaarlijkse Bootcamp in het najaar!

because you're worth it

Iedereen krijgt persoonlijke aandacht. Zo houdt Ine meermaals per jaar een informele one-on-one om te kijken hoe het staat met je ontwikkeling en waar je naartoe wilt. Bovendien wordt er specifiek gekeken naar jouw behoeften. Zijn we ambitieus en willen we groeien? Absoluut tweemaal ja! Maar nooit ten koste van onze persoonlijke aanpak, die zal altijd blijven primeren.

and just rise & shine!

Stilstaan kennen én kunnen we bij Ufinity niet. Groei daarentegen hebben we liever vandaag dan morgen. People check, performance management double check! Iedereen van het team staat mee in voor de identiteit van Ufinity, ook jij dus. We willen dat jij kunt shinen, dus is persoonlijke groei heel belangrijk. Onze open trainingen voor financials combineren we met een persoonlijk en professioneel groeitraject op maat. Zo geven we jou de handvaten die je nodig hebt om nog beter te presteren als mens én als professional.