Onze collega Kristof in de kijker

Onze collega Kristof in de kijker

null

Onze collega Kristof in de kijker

Uiteraard maakte je al kennis met onze altijd vrolijke collega Kristof. Vandaag zetten we hem in de kijker. Zijn rol bij Ufinity? Dé go-to person wat betreft tijdelijke opdrachten in finance. Daarbuiten? Dé man die Malinwa terug naar eerste klasse zal schreeuwen, maar ook de enige man op aarde die met “’t stad” Mechelen bedoelt ;-)

Square-Kristof_170930_174127.jpg#asset:351

Een luisterend oor, een ruime expertise, een langetermijnvisie...

"Na een korte passage bij Corelio kwam ik redelijk snel bij Creditsafe terecht. Daar heb ik gedurende bijna 5 jaar een financieel netwerk kunnen opbouwen. Of het me ligt om ten dienste te staan van de CFO en zijn of haar team? Ik denk het wel, ik doe het alleszins graag."

"Maar service op vlak van het Order-to-Cash proces stilde mijn honger niet meer. Zo ben ik in maart 2017 op Ufinity gebotst. Hier kreeg ik de kans om verder te groeien als aanspreekpunt voor de financiële kracht in een bedrijf, omtrent welke uitdaging dan ook: menselijk kapitaal, processen, systemen..."

“Kiezen is verliezen”

Projectwerk is voor mij dé manier van werken voor de toekomst”, aldus Kristof. “In verschillende omgevingen aan de slag zijn, met verschillende mensen en daar dan allerlei verschillende soorten ervaring op doen. Als projectconsultant is dat dagelijkse kost. Een project kan drie maanden duren, maar kan net zo goed oplopen tot twee jaar. Dus ook voor wie toch een soort van stabiliteit wilt, hoeft projectwerk niet meteen uitgesloten te zijn.”

“Als ik zie hoe de markt evolueert, merk ik dat kiezen tegenwoordig echt als verliezen wordt beschouwd. Zeker wat de zogeheten “millenials” van vandaag betreft. Pasafgestudeerden die aan de slag willen, worden als het ware op de arbeidsmarkt gedropt, langs alle kanten bestookt met voorstellen en moeten dan, zonder enige vorm van begeleiding of ervaring, een keuze zien te maken.”

“Maar wat als er niet gekozen moest worden?”

“Of alleszins, niet meteen. Wat als je gewoon een vast contract kon tekenen, om nadien pas te gaan ontdekken welke richting je op wilt in finance? Zou dat niet dé ideale oplossing zijn om keuzestress te vermijden? Wij, bij Ufinity, vonden van wel. Vandaar dat we ons UfinitYoungsters-traject op poten hebben gezet.

“Als pasafgestudeerde of junior in finance kom je via UfinitYoungsters bij Ufinity op de payroll te staan, om vervolgens een traineeship te beginnen met taken in accounting, treasury, credit en controlling. Je wordt ingezet bij verschillende deelprocessen binnen die onderwerpen en komt er achter wat al dan niet je voorkeur uitdraagt. En na die zes maanden traineeship? Dan groei je door naar project consultant bij klanten van Ufinity.”

Groeten!
Kristof