Gratis trainingen voor starters bij Ufinity

Gratis trainingen voor starters bij Ufinity

Start je bij Ufinity op een vaste job of een project in finance? Dan heb je recht op een aantal gratis trainingen. Er zijn drie opties.

Met Ufinity organiseren we maandelijks een training, specifiek gericht naar de financial. De trainingen gaan door in groep. We wisselen af tussen hard skills, zoals bijvoorbeeld een training Excel Power Pivots, Businessanalyse & Procesmanagement of update btw & vennootschapsbelasting. Daarnaast voorzien we ook trainingen gericht op soft skills. Daarbij gaat het dan over topics zoals Leadership, Verbindende Communicatie en Change Management. 

Vind je via Ufinity een nieuwe uitdaging? Dan zijn er drie opties.

Je start op permanente basis via werving & selectie

Een vaste job in finance vind je bij Ufinity via onze collega Stefanie of Ine. Start je op bij onze klant, dan heb je recht op één gratis training naar keuze die in datzelfde jaar georganiseerd wordt. Start je op in de tweede helft van het jaar (na 31 juli), dan heb je ook nog de keuze uit de training in de eerste helft van het volgende jaar.

Bv: Start je op in februari 2019, dan heb je keuze uit de volledige kalender van 2019 (behalve de training die in januari plaatsvond)
Bv: Start je op in augustus 2019, dan heb je keuze uit de overige kalender van 2019 en de training van januari 2020 t.e.m. juli 2020.

Je start op een tijdelijk project, maar staat op de payroll van Ufinity

Sta je op de payroll bij Ufinity, dan heb je vanaf dag één t.e.m. het ontbinden van het contract recht op gratis deelname aan alle trainingen die er door Ufinity georganiseerd worden. 

Je start op een tijdelijk project, via Ufinity, maar als freelancer

Start je op een tijdelijk finance project bij een klant van Ufinity, dan mag je gratis deelnemen aan alle trainingen die tijdens jouw project georganiseerd worden door Ufinity.

Neem ook zeker een kijkje in onze Trainingpolicy. Heb je verder nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Janiek Weijen

Janiek Weijen

Junior Project Manager

Meer artikelen