Is jouw financiële afdeling klaar voor de zomer?

Is jouw financiële afdeling klaar voor de zomer?

De zomer staat voor de deur & voor velen betekent dat: tijd om in te pakken! Maar... heeft jouw financiële afdeling de nodige bagage op zak om die zomerperiode te overbruggen? Ufinity helpt je graag!

Kies je bagage

Op zoek naar versterking op je financiële afdeling? Dan heb je extra bagage nodig. Bij ons bestel je niet per kilo, maar gewoon volledig op maat.

  • Optie 1. Human resources: tijdelijke of vaste versterking die je finance team vleugels geeft

Op zoek naar tijdelijke versterking tijdens de zomermaanden? Overlappende vakantieperiodes kunnen voor heel wat verwarring, vertraging en vooral... verlofblues zorgen. Daarom kunnen wij je bijstaan met extra krachten die je op tijdelijke basis bijstaan, via consulting (detachering). Onze collega's Kristof & Joke zetten hun netwerken van finance professionals in om jou te ondersteunen. 

Liever meteen een vaste aanwerving? Onze collega Stefanie ontfermt zich maar al te graag over deze zoektocht. Van intake, tot analyse, tot search, tot interview, tot referentiename, tot rapportering. Ze volgt het proces van A tot Z op & blijft zoeken tot er écht sprake is van die perfect match waar je naar op zoek bent. 

  • Optie 2. UfinitYoungsters: jong financieel talent ready for take-off

Ufinity gaat op zoek naar gedreven pas-afgestudeerden met maximum drie jaar ervaring. We betrekken jou bij de rekrutering. De Youngster die door Ufinity wordt aangenomen, start zijn of haar traineeship meteen op jouw afdeling, onder de vleugels van een door jou aangestelde peter of meter. 

Lees hier meer over de rol van een partnerbedrijf in ons UfinitYoungsters-traineeship.

Priority check-in: exclusiviteit

De vacature volledig in jullie eigen huisstijl, met ruimte voor een logo, extra persoonlijke aanpak én employer branding? Het kan, zelfs gecombineerd met een video op maat.

“Customers will never love the company until the employees love it first” (S. Sinek)

Veel meer dan een hype, is de kracht van employer branding een niet te ontkennen realiteit. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen de onderneming als merk ten opzichte van de financiële afdeling als merk. En in het bijzonder aan die laatste kunnen we in het geval van exclusiviteit een sterk gezicht geven.

Ufinity gelooft enorm in de kracht van video als het gaat over de instroom van kwalitatieve sollicitaties. Het zet namelijk jouw vacature extra in the picture aan de hand van enkele leuke beelden, waardoor de geïnteresseerde kandidaat ook meteen inkijk krijgt in het reilen en zeilen van jouw financiële afdeling.

Quick check-in

Dringend nood aan onze hulp? Bel ons op het nummer 03 450 80 34.

Gaan we samen voor een zachte landing? ;-)

teamfoto-volledig.jpg#asset:1380

Ine Meeussen

Ine Meeussen

Founder & Managing Partner

Meer artikelen