Referenties

Referenties

Het omschrijven van onze diensten en wat wij voor jou kunnen betekenen, klinkt altijd beter wanneer iemand anders hierover kan getuigen. Lees hieronder enkele referenties van zowel kandidaten als bedrijven en ontdek hun ervaring met Ufinity.

Referenties van zowel kandidaten als bedrijven

Spontane positieve feedback over onze consultants

"Tot nu toe zijn we heel tevreden over Sven. De collega's vinden dit ook, hij past goed in het team, wat ook belangrijk is. Hij stelt goeie vragen, legt snel de linken en ziet snel welk puzzelstukje waar moet vallen. Hij blijft ook rustig, gaat niet snel panikeren als er iets wordt gevraagd wat hij nog niet weet, maar probeert er wel achter te komen.        

Ufinity zorgde voor Werving & selectie en Interim management

"De opvolging door Stefanie was super!"

"Ufinity was me totaal onbekend wanneer ik solliciteerde voor een job als boekhoudster in Genk.  Toen werd ik gecontacteerd door een selectiebureau uit Kontich. Het kennismakingsgesprek met Stefanie Bosmans verliep heel vlot. Om mij de afstand tot Kontich te besparen, hebben we afgesproken in de regio van mijn vorige werkgever. Een heel mooie geste, vind ik."

Ufinity zorgde voor Werving & selectie

Profiel Leslie

Leslie

Boekhouder

"De collega's bij Thomas Cook zijn zich meer dan ooit bewust van Cash!"

"Ufinity heeft samen met William, een van onze coaches, een concrete en pragmatische training gegeven over cash. Dit hebben we ter plaatse bij Thomas Cook gedaan, in de huisstijl van Thomas Cook en voor iedereen die met cash geconfronteerd wordt (zowel finance als non-finance).

Ufinity zorgde voor Training & coaching

"Ufinity gaat voor een relatie op lange termijn"

"Na een eerste verkennend gesprek hield Stefanie (Bosmans) contact door op geregelde tijdstippen updates te vragen over mijn werksituatie, of om bepaalde opportuniteiten voor te stellen. Dat contact verliep voornamelijk via mail, wat mij ten zeerste beviel. Niemand krijgt graag onverwachte telefoons van recruiters op het werk."

Ufinity zorgde voor Werving & selectie

Profiel Yoran

Yoran

Financial Controller

"Voorbereiding, juiste match en flexibiliteit"

"Ongeveer zes maanden geleden waren we op zoek naar een nieuwe financial manager. We vergeleken drie aanbieders en kozen Ufinity op basis van hun voorbereiding vooraf aan de meeting. Hierdoor konden we veel sneller schakelen en onmiddellijk tot de essentie van de zaak komen. Interviews met potentiële kandidaten gebeurden tijdens onze drukste periode van het jaar; dus het filteren van kandidaten en een correcte briefing (naar zowel kandidaten als ons) was dus cruciaal."

Ufinity zorgde voor Werving & selectie en Interim management

Dankbaar!

De diensten die door Ufinity worden aangeboden zijn meer dan voldoening gevend. Nadat ik had gesolliciteerd voor een specifieke job via Ufinity, kreeg een uitnodiging voor een eerste interview en dat binnen enkele uren. Ze hebben een goed inzicht in de noden van hun klanten en kandidaten en ze merkten onmiddellijk dat ik niet zou passen binnen de job waarvoor ik had gesolliciteerd.

Ufinity zorgde voor Werving & selectie

Profiel Ester

Ester

Ervaren auditor

Meer dan financiële professionals plaatsen!

Wij werken al enkele jaren constructief samen met Ufinity in de zoektocht naar financiële profielen. Deze nauwe samenwerking is voornamelijk het gevolg van de no-nonsense aanpak, in combinatie met duidelijke en zeer open communicatie. De verschillende opdrachten (vast, interim management en project management), maar ook de interne keuken van onze afdeling, worden steeds grondig doorgesproken zodat er gericht gezocht kan worden naar de juiste profielen.

Ufinity zorgde voor Training & coaching en Interim management

"Ik voelde me niet zomaar een nummer"

"Dankzij Ufinity heb ik een perfecte match gevonden qua job. Door hun inzicht is dit in een minimum tijd gelukt. Ik apprecieerde ook bijzonder dat ze zelfs na het tekenen van het contract nog steeds dezelfde persoonlijke aanpak en opvolging deden. Hierdoor voelde ik me “niet zomaar een nummer”.

Ufinity zorgde voor Werving & selectie

Profiel Sofie

Sofie

Hulpboekhouder

"Detachering heeft ons écht vooruit geholpen!"

Het is een meerwaarde voor Fujifilm dat iemand met een brede expertise, zowel qua systemen als functies, ons komt ondersteunen. En de ondersteuning gaat veel verder dan een medewerkster in bevallingsrust vervangen.  De tips ter verbetering van onze processen en werkmethodes geven een extra die we vermoedelijk via interim nooit hadden bekomen.

Ufinity zorgde voor Interim management

"Ik wil Ufinity uitdrukkelijk bedanken voor hun hulp"

"De samenwerking met Ufinity was een zeer positieve ervaring voor mij."

Ufinity zorgde voor Werving & selectie

Profiel Wouter

Wouter

Financial Controller

"De kwaliteit die Ufinity biedt is voor mij ongezien"

"We hebben al met veel recruitment companies samengewerkt maar de kwaliteit die Ufinity biedt is voor mij ongezien."

Ufinity zorgde voor Werving & selectie

"Ongelofelijk hoeveel werk er op twee maanden werd verzet"

Bij deze wil ik toch mijn dank uitdrukken voor het goede werk dat Kirsten gedaan heeft. Op twee maanden tijd zijn we erin geslaagd om...

Ufinity zorgde voor Interim management

“De contacten met Ine en Stefanie verliepen altijd spontaan, vlot én professioneel"

“Voor ons bedrijf, Signature Foods Belgium, waren we op zoek naar een Finance Director. We rekenen daarvoor graag op externe recruiters. Zij hebben de expertise en het netwerk om snel in contact te komen met hogere profielen in de financiële markt."

Ufinity zorgde voor Werving & selectie

"We hebben snel de meerwaarde van een UfinitYoungster gezien."

Tom De Smet en Peter De Heel werken beiden op de financiële dienst van de Cronos Groep. Momenteel ontfermen ze zich samen met het hele boekhoudteam over twee Youngsters van Ufinity. Ze delen met ons hun ervaringen.

In het spoor van Business Analist Kris

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, botste ik op de functie van Business Analist Finance op consultancy basis bij Ufinity. Ik bleek de juiste match te zijn voor dit project.”

"We hebben twee dagen lang gedanst..."

We hebben twee dagen lang gedanst, gedanst... en nog eens gedanst. Maar... moest er dan niet gewerkt worden? 


Waarom ik voor het ufinitYoungsters traineeship koos

Evy was onze allereerste UfinitYoungster, opgestart in 2018. Intussen mag ze zichzelf junior finance consultant noemen. Een korte terugblik.

Ufinity zorgde voor UfinitYoungsters

Profiel Evy

Evy

Junior finance consultant