Hoe onderscheidt Ufinity zich van andere consultancybureaus?

Bij Ufinity staan mensen centraal, en dat zowel in de rol van dienstverlener als in de rol van werkgever. Wie kiest voor Ufinity, kiest voor een collegiale omgeving waar iedereen service-minded is en waar ownership gestimuleerd wordt. Ufinity is een ambitieuze werkgever met het oog op duurzame groei en welzijn voor medewerkers, waarbij een persoonlijke aanpak de norm is en ook blijft.

Welke trainingen moet je in 2024 volgen als finance professional?

In 2024 zijn trainingen over PowerBI, ESG, SAP, Excel, Controlling, enzovoort interessant om te volgen als finance professional.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden als finance consultant?

Je kan doorgroeien naar expert-niveau of leidinggevende (tot C-level), of eerder in de breedte binnen finance.

Wat is de gemiddelde duurtijd van een project als consultant?

Een project als consultant bij Ufinity duurt gemiddeld zes maanden.

Welke taken vervult een finance consultant?

Een finance consultant biedt tijdelijke ondersteuning op het finance departement binnen boekhouding, controlling, audit, treasury,…

Wat zijn de voordelen van werken als consultant?

Zeer veel afwisseling, je komt terecht in verschillende sectoren/omgevingen met andere systemen. Dit in combinatie met de vele opleidingen en kennisdeling met andere consultants zorgt voor een steile leercurve. Daarnaast is werken als consultant zeer goed voor het uitbreiden van je netwerk.

Wat gebeurt er als ik zonder opdracht val als consultant?

Wanneer je als consultant zonder opdracht valt, krijg je opleidingen, case study’s, interne projecten, enzovoort.

Kan ik zelf mijn opdrachten kiezen als consultant?

In samenspraak met de HR Coördinator en Business Manager wordt er gekeken naar jouw ambities en in lijn hiermee worden er projecten voor jou gezocht.

In welke sectoren kan ik terechtkomen als consultant?

Je komt als consultant terecht in zeer uiteenlopende sectoren. Dit kan gaan van logistiek, tot FCMG, tot retail, chemie, farmaceutische bedrijven, enzovoort.