Training: verbindende communicatie

Training: verbindende communicatie

null

Training: verbindende communicatie

Verbindend communiceren 2018

Iedereen communiceert, maar... weinigen maken connectie. 

En daar willen we tijdens deze training aan werken. We gaan uit van verschillende invalshoeken en bekijken hoe je effectiever kan communiceren. Onder het motto 'alles vertrekt vanuit jezelf', gaan we op zoek naar wie jij bent als communicator. Waar zitten jouw valkuilen? Is jouw boodschap écht duidelijk en niet aanvallend?

Verbindend communiceren is een methode om open te kunnen zijn over dingen die er toe doen, zonder schade te berokkenen aan je relaties. Iedereen die zich al eens kwetsbaar heeft opgesteld, feedback heeft moeten geven of informatie heeft moeten doorgeven, begrijpt dat het niet altijd eenvoudig is om dit op een conflictvrije en niet-provocerende manier te doen. Je boodschap helder overbrengen is dikwijls lastiger dan vooraf gedacht of gehoopt. 

Tijdens deze training krijg je tools en handvaten die je kan gebruiken in je professioneel en privéleven. De thema's die we zullen behandelen?

  • Communicatie en connectie
  • Ik en jij, of jij en ik?
  • Hoe formuleer je een boodschap zo helder en oordeel-neutraal mogelijk?

Praktisch

Datumdonderdag 26 april

Programma: Ontvangst met broodjes vanaf 17.30u, start om 18u, einde voorzien rond 21u

Locatie: Veldkant 33A, 2550 Kontich

Kostprijs: €150 excl. btw

Inschrijven: hanne.oostvogels@ufinity.be

Trainer

Trainer_EstherSimons.jpg#asset:563

Deze training zal begeleid worden door Esther Simons. Zij is oprichtster van Say yES! Als gecertifieerd coach geeft ze trainingen rond Personal Development, Communicatie, Coaching, Stress & Burn-out.

Tot dan? ;-)