Trainingpolicy

Trainingpolicy

null

Trainingpolicy

Programma

Een avondtraining bij Ufinity gaat door van 18u tot 21u, tenzij anders vermeld. Er wordt steeds een korte pauze voorzien. Ontvangst is met broodjes. 

Locatie

Een training bij Ufinity gaat steeds door in Kontich, op de Veldkant 33A, in de gebouwen van de Cronos Groep. 

Kostprijs

Een avondtraining bij Ufinity kost €150 excl. btw. Deze kan op factuur betaald worden, maar kan ook net zo goed particulier naar je thuisadres gestuurd worden.

Stel nu al je trainingspakket voor 2019 samen & bespaar!

  • Optie 1. Trainingspakket: 3 trainingen voor €350 excl. btw.

Kies je 3 trainingen, dan betaal je €350 excl. btw in plaats van €450 excl. btw. Let wel: de betaling gebeurt bij in één schijf bij afname van het pakket en niet afzonderlijk per training.

  • Optie 2. Trainingspakket: 6 trainingen voor €700 excl. btw.

Kies je 6 trainingen, dan betaal je €700 excl. btw in plaats van €900 excl. btw. Let wel: de betaling gebeurt bij in één schijf bij afname van het pakket en niet afzonderlijk per training.

Let wel: kan je op een van de gekozen trainingen niet aanwezig zijn? Dan kan je tot één week vooraf annuleren (zie "Annuleren" onderaan deze pagina). Deed je dat op tijd, dan kan je ter vervanging een nieuwe training uitkiezen, zolang die binnen de planning van 2019 valt.

Voorzieningen

Wordt er een erg praktisch topic aangehaald, zoals bv met Excel Power Pivots, dan vragen we je expliciet om je eigen laptop mee te brengen. Het kan daarbij nodig zijn een bepaald(e versie van een) programma, zoals Microsoft Office Excel te installeren. Wij voorzien een gastaccount op ons wifi-netwerk.

Annuleren 

Ben je ingeschreven voor een training, maar kan je er onverhoopt niet bij zijn? Annuleren kan steeds t.e.m. exact één week voor de training plaatsvindt. Schreef je je dus bijvoorbeeld in voor de training van maandag 21 januari 2019, dan kan je kostenloos annuleren t.e.m. maandag 14 januari 2019. Annuleer je niet op tijd? Dan blijft het oorspronkelijke factuur gewoon behouden en betaal je €150 excl. btw. 

Annuleren kan door een mailtje te sturen naar janiek.weijen@ufinity.be of door te bellen naar +32 3 450 80 34.

article image