Ufinity Group

Begin 2010 is onze Managing Partner Ine aan het Ufinity-verhaal begonnen. Nu, twaalf jaar later, staat Ufinity niet meer alleen, maar worden we omringd door 3 sterke business units (Numlix, &Robin en STICKY TALENT) met elk hun eigen specialisatie, expertise en focus binnen de finance en HR wereld.

Het resultaat? Ondersteuning van A tot Z voor jouw finance departement en werkgeversmerk. Benieuwd hoe de Ufinity Group jouw finance afdeling, HR departement of bedrijf kan helpen? Ontdek de ins and outs van onze business units hieronder…

Ufinity

Met Ufinity hebben we slechts één doel voor ogen: ieder financieel departement up & running krijgen en ook houden.

We helpen de CFO met de meest complexe vraagstukken op vlak van staffing en op vlak van innovatie en zijn bij elk dossier 100% betrokken én persoonlijk. Concreet wil dat zeggen dat je onze activiteiten kan onderverdelen in 5 activiteiten: recruitment, consulting, training & coaching, traineeships en processen & systemen.

Samen gaan we voor een langetermijnrelatie waarin de som van finance, business & IT altijd klopt.

&Robin

&Robin is een financiële & strategische sidekick voor kmo’s & scale-ups. Met finance-as-a-service staan we ondernemers bij met advies van een CFO, project manager of financieel expert.

We focussen op bedrijven die mee willen met digitalisering en gaan op zoek naar tools & software om te zorgen voor tijdswinst en waardevolle data.

Als laatste werken we rond overnemen en desinvesteringen. Onze experten begeleiden de ondernemer van A tot Z doorheen het volledige overname-, verkoop- en/of desinvesteringsproces.

Numlix

Bij Numlix richten we ons op het leveren van Connected Planning diensten op financieel gebied aan zowel multinationale, grote organisaties als snelgroeiende bedrijven.

Onze missie is om de planning cyclus van onze klanten te vereenvoudigen, Excel processen te elimineren en hun bedrijf toekomstbestendig te maken.

We zijn een partner voor financiële afdelingen die doelen op tastbare bedrijfswaarde én bedrijven die streven naar transparantie en centralisatie van gegevens met behulp van uitstekende rapporteringsmethoden.

STICKY TALENT

Bij STICKY TALENT begeleiden we bedrijven in het aantrekken, aanwerven én behouden van talent uit verschillende sectoren, met focus op kmo’s en middelgrote bedrijven.

Onze diensten delen we op in 3 fasen: de aantrekkings-, de aanwervings- en de retentiefase.

We brengen het werkgeversmerk in kaart via perceptieanalyses, (her)definiëren talentprofielen, stellen de sollicitatiebeleving op punt, bekijken het onboardingproces en werken naar een werkgevers- en werknemerswaardering via een sterk retentiebeleid.