Ufinity Group

Begin 2010 is onze Managing Partner Ine aan het Ufinity-verhaal begonnen. Nu, twaalf jaar later, staat Ufinity niet meer alleen, maar worden we omringd door 3 sterke business units (Numlix, &Robin en STICKY TALENT) met elk hun eigen specialisatie, expertise en focus binnen de finance en HR wereld.

Het resultaat? Ondersteuning van A tot Z voor jouw finance departement en werkgeversmerk. Benieuwd hoe de Ufinity Group jouw finance afdeling, HR departement of bedrijf kan helpen? Ontdek de ins and outs van onze business units hieronder…

Ufinity Group logo

Wat doet Ufinity?

Als vooruitziende financiële partner, bedrijven ondersteunen op vlak van financiële expertise, procesverbeteringen, implementatietrajecten en rekrutering.

Waarom zou ik samenwerken met Ufinity?

Ufinity fungeert als matchmaker & expert in de sterk veranderende arbeidsmarkt van finance professionals. Daarnaast treedt Ufinity op als coach voor de CFO & zijn team om voor de correcte optelsom van finance, business & IT te zorgen. We bieden een community van sterk gemotiveerde finance & business professionals.

“What you see is what you get”: we zijn transparant, kritisch en enorm gepassioneerd. Tot slot werken we persoonlijk & betrokken van start tot finish, waarbij ‘cv-dropping’ voor ons een absolute no-go betekent.

Hoe onderscheidt Ufinity zich van andere consultancybureaus?

Bij Ufinity staan mensen centraal, en dat zowel in de rol van dienstverlener als in de rol van werkgever. Wie kiest voor Ufinity, kiest voor een collegiale omgeving waar iedereen service-minded is en waar ownership gestimuleerd wordt. Ufinity is een ambitieuze werkgever met het oog op duurzame groei en welzijn voor medewerkers, waarbij een persoonlijke aanpak de norm is en ook blijft.