Ufinity-(up-)date | Maart

Het is je misschien al opgevallen, maar één van de kenmerken van werken bij Ufinity,
is dat er weinig of niet wordt stilgezeten 😉 Overview behouden in het wel en wee van
waar we voor en achter de schermen allemaal mee bezig zijn, is dan ook geen overbodige luxe.

Dat overview bezorgen we je graag via een maandelijkse update op deze pagina.
Om te voorkomen dat je deze pagina wekelijks moet gaan refreshen,
laten we je ook steeds iets weten als er wat is aangepast op de pagina.

Opleidingen & Events

9/03 Opleiding Teams - Cancelled

Wie ingeschreven was voor de opleiding Teams, kreeg al een mailtje dat die niet doorgaat. Mocht je die boodschap toch gemist hebben, dan krijg je hier alleszins een extra reminder! Gelukkig staan er wel nog heel wat alternatieven op het programma 😉

13/03 Data Science part 2 - Volzet

Het eerste deel van de opleiding Data Science (Statistical Methods) is achter de rug. Het was absoluut een succes. Voorlopig zijn alle sessies volzet, maar we houden jullie zeker en vast op de hoogte als er nog plaatsen vrij zouden komen. Deel twee zal focussen op Data Visualization.

4/03 | Event FINfuture

De vierde editie van FINfuture is een feit. Dit jaar gaat onze finance- & digitaliseringsbeurs online door, op donderdag 4 maart. Laat zeker aan de klant weten dat hij van harte welkom is & check gerust welke lunchsessies jou kunnen interesseren 😉

11/03 | Afterwork by Nina & Lien

afterwork

Achter de schermen wordt alweer gebrainstormd over een gezellige – helaas nog steeds online – afterwork. Jullie hosts zijn voor de gelegenheid Nina & Lien. Noteer donderdag 11 maart dus alvast in jullie agenda, meer info volgt snel!

Start om 19u30 - Zoomlink volgt

12/03 | Koffie met studenten

In het voorjaar plannen we steeds een koffiemoment voor laatstejaarsstudenten die in finance verder willen. We spreken elkaar dan over de verschillende functies die er bestaan en jobmogelijkheden voor pasafs. Deel dus gerust deze uitnodiging in jullie netwerk!

19/03 | Opleiding Anaplan

image anaplan

Anaplan is een pionier op vlak van Connected Planning & Analyse. Inefficiënties in Excel zijn verleden tijd, maar het plezier van werken met formules en pivot tables hoef je niet achter te laten dankzij interactieve dashboards en worksheets in Anaplan.

HR-/Admin-/Project-topics

Timesheets: new way of working

Zoals je weet, is er een nieuwe manier van werken voor het invullen van de timesheets. De handleiding kan je terugvinden achter de knop hieronder, maar uiteraard beantwoordt Dominique ook met veel plezier al jouw vragen.

Nieuwe projecten van collega's

Anton start op een nieuw project bij Galapagos, een klant waar onze collega Marina al een tijdje aan de slag is. Veel plezier & succes gewenst, Anton!

Nieuwe collega Lien

foto Lien

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Enthousiast van content(ement)

5 scenario's | Jouw finance carrière

carrière

Wil je graag helpen om andere finance professionals te inspireren? Dan kan je hen de link naar deze pagina bezorgen. Of kan je zelf nog weleens een overview gebruiken van wie, wat, waar, wanneer en waarom? Via deze pagina geven we inkijk in de verschillende opties voor finance professionals bij Ufinity.

Collega in de kijker: Jonas

consultant

Maak kennis met je collega Jonas: een goedlachse financieel data analist, bekend met BI, functionele analyse, corporate finance, controlling en accounting. Intussen is hij al enkele jaren aan de slag als interim manager en tekende hij een tijdje geleden een contract van onbepaalde duur bij Ufinity.

Video: interview met Ine

lockdown

In hun gesprekkenreeks 21 over 21 praat Made In met 21 ondernemers uit de provincie Antwerpen. Onze Founder, Inspirator en Managing Partner Ine mocht ook op bezoek voor een interview met Bart de Bruyn. Bekijk hieronder de preview van het interview of klik door voor de volledige versie.

Happy birthday to... 👏

Jeff | 8 maart

Ellen | 17 maart

ellen

Monique | 29 maart

Monique

Wil je graag nog iets kwijt?

Een vraag, een bemerking of feedback over een project of activiteit? Laat het ons dan weten. Dat mag zelfs anoniem, als je je daar comfortabeler bij zou voelen. Wij luisteren alleszins graag naar jou!

    Stuur ons een bericht