Procesoptimalisatie

Als finance consultant met de nodige technische bagage, staan efficiëntie en ROI hoog op je agenda als het gaat over proces- en systeemoptimalisaties op het financieel departement.

Daarom voorziet ufinity uitdagende projecten waarbij jij – als functioneel consulant – jouw financiële achtergrond en IT-technische bagage optimaal kan inzetten. Zo klopt de optelsom van finance, business en IT altijd.

Tien jaar lang maakten we deel uit van de Cronos Groep, waardoor we met Ufinity een unieke positie in op het gebied van financiële systemen. Als functionele consultant met financiële en IT-technische kennis ga je de uitdaging aan om van ieder financieel departement een geoliede machine te maken.

Hoe we daarin samen te werk gaan?

Stap 1: Intake

Je start met een uitgebreid gesprek; een analyse. Daarin bespreek je de korte- en langetermijnbehoeften van het bedrijf in kwestie en toets je die af aan de bestaande bedrijfsstrategie.

Stap 2: Doelstelling

Je brengt eventuele bezorgdheden in kaart en definieert concrete doelstellingen.

Stap 3: Analyse

Je analyseert de werkmethodes en systemen van het financieel departement.

Stap 4: Strategie

Je legt de financiële processen en de doelen naast elkaar. Zo bepaal je de informatiebehoeften van alle stakeholders en maak je de juiste strategische keuzes.

Stap 5: Evaluatie

Je biedt antwoorden op vragen zoals: Wat zit er goed? Waar kan het beter? Wat zijn the next steps?

procesoptimalisaties

Meer weten?

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen