Op zoek naar een vaste job in finance?

Ben je op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als boekhouder, controller, auditor, analist, teamleader finance of een functie op c-level?

Dan kan je rekenen op het sterke netwerk en de expertise van onze collega Ellen. Zij ontfermt zich over jouw sollicitatieproces van start tot finish en zoekt de finance job van jouw dromen.

Je verdient het om een finance carrière in topvorm te hebben en daar dragen we graag ons steentje aan bij. Op basis van jouw noden, competenties en behoeften, gaan we op zoek naar de ideale volgende stap. Jij laat ons weten waar je voorkeur ligt, waarna wij ons ontfermen over jouw sollicitatieproces van A tot Z.

Als finance professional ben je gegeerd. Zo zijn er op dit moment zo’n 20.000 openstaande vacatures in boekhouding & controlling. Onze taak? Jou begeleiden naar de functie die écht het best bij je past en waar je je talent ten volle zal kunnen inzetten om je functie als gespecialiseerde financial optimaal te kunnen uitoefenen.

recruitment

Wat mag je verwachten van je sollicitatie?

sollicitatieproces vaste jobs

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

(B/K)en jij een financial die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem gerust contact op met onze collega Ellen voor een vrijblijvend gesprek. Wie weet vinden we samen de uitdaging die bij jou past.

Een gedreven Recruiter met het hart op de juiste plaats. Dat is Eva. Zichzelf zou ze omschrijven als: betrokken, zelfstandig en betrouwbaar met steeds een glimlach op het gezicht. Wij kunnen dit bij Ufinity alleen maar bevestigen!

Leer mij kennen