Ufinity = een financiële partner waarop je kan rekenen

Ufinity = een financiële partner waarop je kan rekenen

Op zoek naar een betrouwbare partner in finance?  
Laat je overtuigen door onze expertise en jarenlange ervaring.

Over het bedrijf

Ons team: wie zijn wij?


Team Ufinity heeft drie belangrijke kenmerken: engagement, flexibiliteit, transparantie. Bovendien zijn we er niet bang van om net dat stapje verder te gaan in onze aanpak. Bij ons voer je geen onnodige gesprekken, we garanderen je een doordachte aanpak mét focus op de juiste oplossing.

P.S. Wij zijn nog volop op zoek naar collega's om ons intern team te versterken! Zo zoeken we een Recruiter, een Business Manager & een Talent Sourcer!

Het team

Ine Meeussen

Ine Meeussen

Founder & Managing Partner

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie. Bij Ufinity gaat ze terug naar haar eerste liefde: Finance! Mensen staan voor haar centraal. Haar visie is duidelijk: Ufinity dé referentie maken binnen Interim Management, Werving & Selectie en Finance Project Management met een duidelijk kwalitatieve en persoonlijke aanpak, kennis & kunde en een hechte teamspirit.

Ine aan het woord

Stefanie Bosmans

Stefanie Bosmans

Recruiter

De passie van Stefanie  ligt bij onze Financiële Professionals. Op zoek gaan naar de juiste match voor iedere vacature is haar absolute sterkte! Stefanie streeft steeds een lange termijnrelatie na, zowel met onze kandidaten als met de klant. Ze hanteert een open en duidelijke communicatie. Dankzij haar ruime ervaring binnen rekrutering, weet zij als geen ander hoe ze de juiste interviewtechnieken moeten toepassen bij ieder persoonlijk gesprek. Kortom, Stefanie zorgt voor the missing link bij iedere opportuniteit.

Stefanie aan het woord

Kristof Vandenhende

Kristof Vandenhende

Business Manager

Kristof heeft een sterk financieel netwerk met focus op business development. Hij slaagt er telkens in om de klant op de juiste manier van dienst te zijn. Het detecteren van pijnpunten, het analyseren van de juiste behoeftes en een effectieve, passende oplossing bieden zijn kernelementen die bij Kristof ingebakken zitten. Een luisterend oor, een ruime expertise, een lange termijnvisie en een to-the-point-aanpak zijn zaken die je mag verwachten van Kristof.

Kristof aan het woord

Joke D'Hondt

Joke D'Hondt

Business Manager

Joke is een goedlachse, positieve dame met gevoel voor humor. Haar motto? "Wie lacht, krijgt een lach terug". Met een analytische achtergrond als ingenieur & wiskundige, was Joke 11 jaar actief als operationeel manager in de logistieke sector en 2 jaar in de facilitaire dienstverlening. Bij Ufinity vond Joke de carrièreswitch die ze zocht, met als doorslaggevende factor datgene waar ze de meeste energie van krijgt: werken met mensen die van cijfers houden. Een match die ongetwijfeld voor veel vuurwerk zal zorgen.

Hanne Oostvogels

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Ze heeft een achtergrond als taalkundige, maar vooral heel veel goesting om zich in verschillende projecten vast te bijten rond alles wat te maken heeft met marketing en communicatie. Het liefst werkt ze in teamverband, waarbij de no-nonsense aanpak van Ufinity voor haar doorslaggevend is. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Janiek Weijen

Janiek Weijen

Junior Project Manager

Met een diploma Handelswetenschappen en Project- en Eventmanagement op zak, was Janiek op papier al dé ideale persoon om team Ufinity te komen versterken. Toen uit de kennismaking bleek dat ze ook nog eens een enthousiaste, sympathieke en leergierige jongedame was, kon dat gewoon niet meer misgaan. Als Junior Project Manager staat Janiek in voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk zonder haar helicopterview over de verschillende lopende projecten te verliezen.

Bedrijfswaarden