Op zoek naar een job als finance consultant?

Wil je als finance consultant werken, op onze payroll of als freelancer? Kies je bewust voor afwisseling in allerlei finance projecten & zet je met plezier je tanden in complexe reorganisatie- of implementatietrajecten?

Dan kan je rekenen op de expertise van onze collega’s Kristof & Joke. Met hun kennis en ervaring weten ze steeds het juiste project te matchen met jouw behoeften.

Jij, als finance consultant, bent een flexibele & efficiënt inzetbare kracht op een financieel department. Operationeel sterk, gespecialiseerd en vooral een echte doorzetter. Je kiest er bewust voor om tijdelijke opdrachten in finance te volbrengen. Op die manier functioneer jij het best & kan je de grootste toegevoegde waarde bieden voor het team.

Het is onze taak om ons netwerk up-to-date te houden en uit te breiden, zodat jij de meest uitdagende projecten voorgeschoteld krijgt. Wij verzorgen de contacten met de bedrijven en brengen jou met hen in contact als we merken dat jij de ideale consultant voor het project bent.

2 personen die communiceren en naar een laptop kijken

Wat mag je verwachten van je sollicitatie?

sollicitatieproces consulting

Nieuw finance project? Yes please!

Loopt je project binnenkort af? Dan gaan wij proactief op zoek naar een vervolgproject. Of wil je je eerste stappen gaan in het consultancy-landschap zetten, maar kan je handvaten gebruiken? Laat het ons weten!

Kristof is sinds 2010 actief in business development. Door de jaren heen groeide zijn interesse voor finance & cijfers. Zo is hij er in geslaagd om een sterk netwerk van financials op te bouwen. Hij streeft steeds naar een win-winsituatie, met oog voor de langere termijn.

Leer mij kennen

Op zoek naar de definitie van "What you see, is what you get?" Maak dan vooral kennis met Annelies. Haar carrière begon ze als Tax Consultant bij KPMG. Nu is ze Business Manager bij Ufinity en he-le-maal klaar om de andere kant van het verhaal te ontdekken.

Leer mij kennen

Recente projecten