Contact

Koffie, thee of liever iets fris? We maken graag kennis om te bekijken hoe we jou als finance professional of finance team kunnen bijstaan met onze oplossingen.

Let’s count together?

Contactgegevens

Business Park King Square
Veldkant 33B
B-2550 Kontich

Ferdinand Lousbergskaai 106
9000 Gent

Nijverheidskaai 3
8500 Kortrijk

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Alain Albertz heeft jarenlange ervaring als financieel directeur voor verschillende bedrijven, actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als consultant. Bij &Robin combineert hij de rol van Business Manager & CFO-as-a-service.

Leer mij kennen

Kristof is sinds 2010 actief in business development. Door de jaren heen groeide zijn interesse voor finance & cijfers. Zo is hij er in geslaagd om een sterk netwerk van financials op te bouwen. Hij streeft steeds naar een win-winsituatie, met oog voor de langere termijn.

Leer mij kennen

Anne-Sophie is een enthousiaste en nieuwsgierige HR professional met een ruime ervaring. Haar focus ligt op het begrijpen wat een werknemer en een organisatie gelukkig maakt en - nóg belangrijker - wat maakt dat zij in de toekomst gelukkig zullen blijven.

Leer mij kennen

Enorm sympathiek, een vat vol enthousiasme en vooral: recht door zee. Dat is Ellen. Ze heeft de smaak van rekrutering stevig te pakken gekregen en gaat dag na dag vol energie op zoek naar die perfecte match tussen onze finance professionasl en onze klanten.

Leer mij kennen

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen

Als Junior Projectmanager staat Janiek in voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk zonder haar helicopterview over de verschillende lopende projecten te verliezen.

Leer mij kennen

Als Recruiter, Talent Sourcer of Business Manager heb je een cruciale rol bij ufinity. Je legt de focus op onze belangrijkste doelgroep, de finance professionals & gaat op zoek naar dé perfect match tussen hen en onze klanten.

Leer mij kennen

Jij? 😉

Onze nieuwe collega