Contact

Koffie, thee of liever iets fris? We maken graag kennis om te bekijken hoe we jou als finance professional of finance team kunnen bijstaan met onze oplossingen.

Let’s count together? 😉

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen

Raf heeft jarenlange ervaring in finance, gewerkt voor verschillende bedrijven en is actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als freelancer. Bij &Robin combineert hij de rol van Financial Coach & CFO-as-a-service.

Leer mij kennen

Tess is de Accounting Professional die elk (finance) bedrijf nodig heeft. Van boekhoudkundig werk tot het inboeken van facturen en administratieve ondersteuning. She can do it all.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Een gedreven Recruiter met het hart op de juiste plaats. Dat is Eva. Zichzelf zou ze omschrijven als: betrokken, zelfstandig en betrouwbaar met steeds een glimlach op het gezicht. Wij kunnen dit bij Ufinity alleen maar bevestigen!

Leer mij kennen

Een vat vol ervaringen, dat is Inge. Daarnaast is ze ook enorm sympathiek en professioneel. Dag voor dag gaat ze ervoor om haar functie als Business Manager vol energie uit te oefenen. Kortom ze is de perfecte match met team Ufinity.

Leer mij kennen

Als Allround Marketeer dompelt Sarah zich elke dag onder in het marketing en communicatie verhaal van Ufinity. Wij zouden haar dan ook omschrijven als hands-on en leergierig. Sarah's motto: Be positive!

Leer mij kennen

Leer mij kennen

Jij?

Onze nieuwe collega

Let's talk?

    Stuur ons een bericht