Contact

Koffie, thee of liever iets fris? We maken graag kennis om te bekijken hoe we jou als finance professional of finance team kunnen bijstaan met onze oplossingen.

Let’s count together? 😉

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Tess is de Accounting Professional die elk (finance) bedrijf nodig heeft. Van boekhoudkundig werk tot het inboeken van facturen en administratieve ondersteuning. She can do it all.

Leer mij kennen

Raf heeft jarenlange ervaring in finance, gewerkt voor verschillende bedrijven en is actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als freelancer. Bij &Robin combineert hij de rol van Financial Coach & CFO-as-a-service.

Leer mij kennen

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen

Enorm sympathiek, een vat vol enthousiasme en vooral: recht door zee. Dat is Ellen. Ze heeft de smaak van rekrutering stevig te pakken gekregen en gaat dag na dag vol energie op zoek naar die perfecte match tussen onze finance professional en onze klanten.

Leer mij kennen

Wie goedlachs en energiek zegt, zegt onze collega Cheima. Met een ruime ervaring binnen finance (én rekrutering) staat ze elke dag klaar om zowel voor klant als kandidaat the perfect match te zoeken.

Leer mij kennen

Een gedreven Talent Sourcer met het hart op de juiste plaats. Dat is Eva. Zichzelf zou ze omschrijven als: stressbestendig, zelfstandig en betrouwbaar met steeds een glimlach op het gezicht. Wij kunnen dit bij Ufinity alleen maar bevestigen!

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Lynn? Da's een goedlachse doorzetter die van aanpakken weet. Een HR-Coördinator in hart en nieren met maar één doel: de juiste persoon op de juiste plaats krijgen. En dat steeds onder het motto "klant is koning".

Leer mij kennen

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen

Als Allround Marketeer dompelt Luna zich elke dag onder in het marketing en communicatie verhaal van Ufinity. Wij zouden haar dan ook omschrijven als hands-on en leergierig. Luna's motto: Going the extra mile!

Leer mij kennen

Onze goedlachse Junior Project Manager, Phoebe, is our go-to person voor het organiseren, voorbereiden én opvolgen van Ufinity's (marketing)projecten. Ook video kent voor haar geen geheimen.

Leer mij kennen

Leer mij kennen

Jij?

Onze nieuwe collega

Let's talk?

    Stuur ons een bericht