Vacatures in boekhouding & credit

Ben je op zoek naar een job als boekhouder AY of AZ, als GL-accountant, als credit collector of credit controller? Dan ben je aan het juiste adres. Ontdek snel welke uitdagingen in credit en boekhouding jou het meest aanspreken.

Ben je boekhouder, dan verwerk je niet alleen aan- en verkoopfacturen, maar controleer je ook de bankverrichtingen. Je legt provisies aan, boekt afschrijvingen en maakt de btw-aangifte op. Ook voor de volledige maand-, kwartaal- en jaarafsluiting ben jij (mede) verantwoordelijk. Op ieder moment zorg je ervoor dat de boekhoudkundige regels en fiscale wetgeving gerespecteerd worden.

Ligt je focus op credit, dan zorg je voor een stipte en efficiënte uitvoering van betalingstegoeden en -achterstanden.

Als credit controller sta je in rechtstreeks contact met klanten, de debiteuren, en maakt aanmaningsbrieven op. Je voert controles op dubbele betalingen, handelt geschillen af en rapporteert maandelijks over de openstaande facturen.

Als credit analist ga je nog een stapje verder, want je analyseert de kredietwaardigheid van de verschillende klanten en stemt nauw af met de collega’s van sales. Daarnaast volg je het kredietmanagement op en ondersteun je de KPI-statistieken en rapporten.