Vacatures voor financieel management / C-level

Als finance manager ben je de eindverantwoordelijke van de boekhouding. Jij controleert de financiële flow, maakt de jaarrekening op, onderhoudt het contact met revisoren, banken en verschillende departementen binnen de organisatie. Kostenanalyses behoren ook tot jouw takenpakket en evalueert de financiële overzichten en rapporten met het management. Kijk je uit naar een job op C-level? Bekijk gerust onze openstaande vacatures.

Een synoniem voor Finance Manager is “Finance & Administration Manager”. Naast de taken die hierboven beschreven staan, sta je ook in voor de handhaving van algemene en secundaire grootboeken. Ook de opvolging van debiteuren, omzetverdeling, afschrijvingen, kosten, eigendommen, bedrijfskosten en verzekeringsgegevens belangen jou aan.

Als Finance Manager biedt je ondersteuning bij de ontwikkeling en implementatie van doelen, beleid, prioriteiten en procedures met betrekking tot het financieel management, budget en boekhouding en/of payroll. Ook stuur je de installatie en het onderhoud van nieuwe accounting-, tijdwaarneming-, payroll- en inventarisatie tools aan. Tot slot volg je ook eigendommen en andere gerelateerde procedures en controles op.